8 noi magazine "Agricola" Bacău în ultimele 2 luni

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 28 ianuarie 2010

Alte 10 noi magazine în 2010

Reţeaua proprie de Magazine Agricola Bacău s-a extins, în ultimele două luni, cu 8 noi locaţii, amenajate şi organizate după modelul magazinelor de producător, în care se comercializează doar produse Agricola Bacău.

Până aproape de finele anului trecut, Unitatea de Afaceri Retail Tradiţional (cum se numeşte noua structură rezultată ca urmare a procesului de restructurare a Grupului de firme Agricola Bacău de la începutul anului 2009 - fostul Departament Magazine) dispunea de o reţea de 30 de locaţii moderne, majoritatea dezvoltate în sistem autoservire, cu o suprafaţă totală de vânzare de 3.045 mp.

Irina Comănescu, directorul Unităţii de Afaceri Retail Tradiţiaonal Agricola Bacău, a declarat: "În prima parte a anului trecut am făcut o cercetare şi mai multe vizite de piaţă pentru a vedea cum merg vânzările în retailul tradiţional, în sudul ţării. În special în pieţele agroalimentare am constatat că se realizează volume de vânzare mari, pe produse similare produselor noastre şi la preţuri care, uneori, le depăşeau pe acelea practicate în magazinele Agricola Bacău. Şi asta nu e tot: deseori am observat că se stă la coadă, ca în alte vremuri, că erau zile în care nu se reuşea să se aprovizioneze vitrinele cu carne pe măsura cererii. Motivaţia: nu are lumea timp să meargă şi uneori chiar să s-tea la cozile imense din hipermarket-uri. Mulţi oameni preferă magazinele de producător: vor marfă proaspătă, la preţ de producător. Prin urmare, am luat decizia lansării acestui proiect".

Dacă în prezent reţeaua de magazine Agricola Bacău numără 38 de unităţi, intenţia Directorului Unităţii de Afaceri Retail Tradiţional Agricola Bacău este ca până la sfârşitul acestui an să mai deschidă alte 10 noi magazine cu preţuri de producător: 5 în Bucureşti, 2-3 în Constanţa, unul în Braşov, unul în oraşul Buhuşi.

Cele 8 magazine noi Agricola Bacău au generat deja creşteri ale volumelor vândute comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, creştere care va conta semnificativ în realizarea unei cifre de afaceri, în 2010 cu cel puţin 12% mai mare decât cifra de afaceri înregistrată în 2009 de Reţeaua de magazine Agricola Bacău (48.659 mii lei).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb