90 de campanii intra in competitia Effie 2008

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 7 mai 2008

Cea de-a cincea editie a Premiilor Effie Romania a adus un record de inscrieri: 90 de campanii trimise de catre 29 de agentii.

Competitorii la Effie 2008 sunt: 23 Communication Ideas, Brands&Bears, Brandstalk, Bridge Communication, CAP, Cohn&Jansen, Cupid Consultancy, DDB Bucharest, DraftFCB, Friends Advertising, Gavrila & Asociatii, GMP, Graffiti BBDO, Grey, Headvertising, Leo Burnett, Loco Branding and Consulting, McCann Erickson, Next Advertising, Odyssey, Ogilvy & Mather, Ogilvy Action, Ogilvy Group, Propaganda, Punct Advertising, Saatchi&Saatchi, Scala JWT, Spotlight, Unilever.

Castigatorii trofeelor Effie Awards 2008 vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere care va avea loc in data de 15 mai 2008, incepand cu orele 19.30, in Club Bamboo.

La Gala sunt asteptati participantii competitiei, sustinatori ai festivalului si multi alti reprezentanti de seama ai comunitatii de business din Romania. Gazdele festivitatii de premiere vor fi International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR), organizatorii Premiilor Effie Romania.

Biletele de participare la Gala Effie 2008 pot fi procurate de la sediul IAA (Calea Victoriei, nr.126, et.3, sector 1, Bucuresti, telefon : 0311 050 991), incepand cu data de 5 mai. Costul unui bilet pentru participarea la eveniment este de 470 RON/ persoana pentru membrii UAPR/ IAA, respectiv 670 RON/ persoana pentru non - membri.

Extra Info :

Premiile Effie sprijina si promoveaza rolul publicitatii ca fiind o resursa eficienta de marketing. Festivalul se refera la capacitatea de a atinge obiectivele asumate, premiaza eficienta tradusa in rezultatele dovedite de cifrele de vanzari si celebreaza buna colaborare dintre agentia de publicitate, client si researcheri.

Editia locala a premiilor Effie este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA) in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si organizat pentru al doilea an consecutiv de agentia Millenium Communications.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb