A TREIA EDIŢIE Congresul Internaţional "Cybersecurity în România, platforma de dialog public-privat", în perioada 23-26 septembrie

Elena Deacu
Ziarul BURSA #Companii #Securitate Cibernetică / 29 iunie 2015

Cea de-a 3-a ediţie a Congresului Internaţional "Cybersecurity în România, platforma de dialog public-privat" va avea loc la Sibiu, în perioada 23-26 septembrie 2015.

Congresul se va bucura de prezenţa a numeroşi participanţi şi speakeri din aproximativ 20 de ţări.

Ca şi în ediţia precedentă, ITU (International Telecommunications Union, ONU-Geneva), a decis să sprijine organizarea ediţiei a 3-a a congresului de la Sibiu, prin participarea reprezentanţilor departamentului său de securitate cibernetică, asigurând asistenţa tehnică şi invitând ca speakeri numeroşi specialişti de renume mondial. Pentru a garanta neutralitatea evenimentului, Ambasada Elveţiei în România acordă şi anul acesta egida sa, astfel congresul va avea loc sub înaltul său patronaj şi în prezenţa ambasadorului Elveţiei în România, E. S. Jean-Hubert Lebet. Consiliul Judeţean Sibiu, Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu şi Consiliul Local Sibiu vor fi parteneri şi anul acesta la Congres.

Faţă de ediţiile precedente, vor fi oferite de această dată parteneriatul Serviciului Român de Informaţii (SRI), precum şi al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Evenimentul este organizat de către Swiss WebAcademy (SWA) - o asociaţie profesională româno-elveţiană, împreună cu Security Brokers International, Agora Group şi IntelSeCo. Înfiinţată în 2012, SWA a devenit un promotor al tehnologiilor web în domeniul economic şi instituţional din România. În ultimii 3 ani peste 200 de români au fost specializaţi la Sibiu în domeniile Web Design şi Programare Web, prin cursuri care beneficiază de expertiza elveţiană şi care sunt susţinute de traineri atestaţi de Haute Ecole ARC (Ecole d'Ingénieurs, Neuchâtel, Elvetia).

Ca urmare a sugestiilor ITU şi ale instituţiilor româneşti, AWARENESS DAY (miercuri 23 septembrie), va găzdui cel mai mare eveniment de sensibilizare în domeniul securităţii pe Internet realizat vreodată în România, care vizează un public larg de toate vârstele, de la copii până la adulţi. Evenimentul va fi deschis oficial de ITU (ONU, Geneva), Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb