ABN AMRO Bank de două ori premiată pentru Programul Valori Europene

Comunicat ABN AMRO
Ziarul BURSA #Companii / 23 martie 2007

ABN AMRO Bank a primit 2 distincţii din partea Academiei de Studii Economice Bucureşti, cu prilejul încheierii celei de a 4-a ediţii a programului ABN AMRO Valori Europene, ca o recunoaştere a contribuţiei aduse la perfecţionarea viitorilor specialişti financiari-bancari.

Astfel, ABN AMRO Bank a primit Diploma de Excelenţă pentru Iniţierea şi Realizarea Programului ABN AMRO Valori Europene, pentru promovarea culturii instituţionale bancare în beneficiul studenţilor de la ASE, iar domnului Peter Weiss, Preşedinte ABN Amro Bank i-a fost înmânată Diploma de excelenţă pentru implicarea exemplară în procesul de formare profesională a studenţilor de la ASE.

Programul ABN AMRO Valori europene este desfăşurat în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti şi se adresează studenţilor anului IV. Până în prezent peste 200 de studenţi au fost înscrişi la cursuri în intervalul 2003-2006. În anul universitar 2006-2007 au participat la cursuri, seminarii, dezbateri aproximativ 60 de studenţi din ultimul an ai Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, ai Facultăţii de Finanţe şi Bănci, precum şi ai altor facultăţi din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Începând cu ediţia 2006-2007, acesta a fost inclus în programa şcolară a cursurilor universitare din cadrul ASE. De asemenea, o noutate absolută o reprezintă faptul că studenţii care au absolvit acest curs au primit credite transferabile.

Programul include cursuri, seminarii interactive şi ateliere de lucru în cadrul cărora sunt prezentate experienţa şi tradiţia europeană în promovarea valorilor recunoscute în instituţiile financiare ale ţărilor Comunităţii Europene, valori ce reprezintă, în acelaşi timp, principiile ABN AMRO: integritate, profesionalism, respect şi spirit de echipă. Pe parcusul programului, au participat la întâlnirile cu studenţii şi le-au împărtăşit din experienţa lor, reprezentanţi ai managementului ABN AMRO Romania, dintre care enumerăm: dl. Peter Weiss, President; dl. Radu Crăciun, Head of Research; dna. Raluca Mandache Simu, Head of Communications; dl. Valentin Galatanu, Head of Transaction Banking, precum şi alţi specialişti ai ABN AMRO Romania.

Prin continuarea acestui amplu program, ABN AMRO îşi propune să sprijine eforturile depuse de instituţiile academice din România de a oferi studenţilor condiţii optime de pregătire în formarea lor ca specialişti în domeniul financiar-bancar. O mare parte dintre aceşti studenţi lucrează deja în instituţii financiar-bancare de renume din România, printre care se numără şi ABN AMRO Bank.

Esenţa Programului ABN AMRO Valori Europene reprezintă un pionierat prin obiectivul pe care şi-l propune, venind în sprijinul instituţiilor academice din România, prin formarea viitorilor specialişti din domeniul financiar-bancar nu numai din perspectiva cunoştinţelor tehnice necesare, ci şi din perspectiva integrării lor într-o cultură instituţională de tip european.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb