ABSL l-a reales în funcţia de preşedinte pe Ciprian Dan

D.T.
Companii / 11 aprilie 2023

Ciprian Dan, preşedinte ABSL

Ciprian Dan, preşedinte ABSL

Asociaţia Business Services Leaders (ABSL) l-a reales în funcţia de preşedinte pe Ciprian Dan, Director Wipro Technologies Timişoara, informează un comunicat remis redacţiei. În cadrul consiliului director al asociaţiei au intrat doi noi reprezentanţi - Nicoleta Apetrei, Chief of Staff pentru CEO şi Deputy CEO pentru Societe Generale Global Solution Center şi Anca Fotache, Director General al Centrului de Excelenţă Booking Holdings în România.

Conform comunicatului, la fiecare doi ani au loc alegeri în cadrul Adunării Generale a ABSL.

Ciprian Dan se află la conducerea ABSL în calitate de Preşedinte al Consiliului Director de trei ani şi a primit un nou mandat pentru perioada 2023-2025. Lucrează de aproximativ 20 de ani în industria serviciilor pentru afaceri şi în prezent conduce Wipro Technologies Timişoara, având o echipa de aproximativ 500 de angajaţi.

Pe perioada acestui mandat, principalele direcţii operaţionale sunt legate de promovarea României şi a oportunităţilor de business pe care le oferă industria, colaborarea cu autorităţile locale şi centrale pentru dezvoltarea sectorului, dezvoltarea programelor educaţionale.

Nicoleta Apetrei ocupă poziţia de Chief of Staff pentru CEO şi Deputy CEO în cadrul Societe Generale Global Solution Center (România, Maroc şi India) şi are o experienţă de peste 15 ani în industria de business services. În actualul rol Nicoleta este responsabilă de setarea şi implementarea strategiei companiei, menţinerea şi îmbunătăţirea relaţiei cu partenerii acesteia, monitorizarea performanţei de business şi actionează ca "global sponsor" pentru diverse programe strategice, arată comunicatul.

În calitate de Vice-Preşedinte ABSL, Nicoleta Apetrei, se va implica în relaţia cu investitorii, iar misiunea ei, împreună cu a celorlalti membri ai bordului, va fi legată de promovarea României ca destinaţie pentru business services, de sprijinirea celor care doresc să investească aici sau care doresc să aducă noi linii de business sau proiecte.

Anca Fotache, Director General al Centrului de Excelenţă al Booking Holdings România, are o experienţă de peste 20 ani în operaţiuni, relaţii cu clienţii, managementul proiectelor şi al portofoliilor, dar şi în coordonarea de programe strategice.

Ca Vice Preşedinte ABSL, Anca Fotache va dezvolta împreună cu echipa operaţională şi colegii săi din conducerea ABSL iniţiative legate de educaţie şi formarea tinerilor profesionişti care se află la început de drum şi care îşi doresc o carieră în acest domeniu. Comunicarea continuă şi consolidarea relaţiei cu autorităţile sunt, de asemenea, pe agenda noului Vice Preşedinte, se mai precizează în comunicat.

Sectorul serviciilor de business a cunoscut o creştere importantă de-a lungul timpului, de la o pondere de aproximativ 1,8% în PIB, în 2008, la 3,2% în 2011 şi 5,4% în 2020. Cu toate că ultimii trei ani au fost foarte provocatori, numărul angajaţilor din industrie a crescut constant, peste 180.000 de angajaţi lucrând în prezent în acest domeniu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb