Adobe lanseaza noile versiuni Photoshop Elements 6 si Premiere Elements 4

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 noiembrie 2007

Cel mai bine vândut software foto si video atinge un nivel superior de integrabilitate si creativitate

Adobe Systems Incorporated (Nasdaq: ADBE) a lansat o noua versiune pentru softul sau de prelucrare digitala foto si video: Adobe Photoshop Elements 6 pentru Windows si Adobe Premiere Elements 4 pentru Windows. O capacitate îmbunatatita de integrare si un Organizer comun, cu o baza de date care poate fi accesata din orice aplicatie, le permit utilizatorilor sa profite din plin de fotografiile si înregistrarile lor video. Disponibile atât separat, cât si ca un pachet, softurile Photoshop Elements si Adobe Premiere Elements le ofera pasionatilor de fotografie si înregistrari video modalitati mai creative prin care sa îsi organizeze, sa editeze, sa creeze si sa îsi publice fotografiile digitale si clipurile video filmate.

"Având în vedere ca aparatura foto si video digitala este o parte integranta din viata noastra de zi cu zi si ca, pe de alta parte, site-urile web de interactiune sociala sunt din ce în ce mai populare, oamenii au nevoie de instrumente sofisticate pentru a-si expune fotografiile si filmele", a declarat John Loiacono, vicepresedintele Diviziei de Solutii Creative a Adobe. "Sofisticat nu înseamna însa si complicat. Combinatia dintre Photoshop Elements si Adobe Premiere Elements ofera utilizatorilor o experienta de lucru complet noua, ceea ce face ca publicarea fotografiilor si a filmelor deosebite sa fie acum mult mai simpla si mai amuzanta. Pentru ca produsele noastre asigura accesul la toate fisierele foto si video dintr-un singur loc convenabil si au optiunea de a exporta aceste fisiere pe YouTube, pe dispozitive mobile si galerii interactive create cu ajutorul tehnologiei Adobe Flash, ne asteptam ca aceste noi produse sa fie în topul listei de cumparaturi de sarbatori."

Cum sa scoatem ce e mai bun dintr-o fotografie

Aplicatia Photoshop Elements le permite pasionatilor sa obtina rezultatele dorite rapid si simplu. Noua tehnologie Photomerge ne ajuta sa rezolvam dilema fotografierii unui grup prin faptul ca ea combina cele mai reusite expresii faciale si ipostaze corporale dintr-o serie de fotografii pentru a crea o noua fotografie omogena de grup. Noua optiune Quick Selection reduce sarcina de selectare si modificare, pâna nu demult migaloasa, la un singur clic. La toate nivelurile - de la începatori pâna la avansati - exista posibilitatea de a selecta unul dintre cele trei moduri de editare, fiecare conceput pentru un grad diferit de experienta. Noul mod Guided Edit îi instruieste pe utilizatori în etapele procesului de editare a unei fotografii.

Photoshop Elements 6 faciliteaza procesul de editare prin intermediul unor ecrane mai simple si concise, care îmbunatatesc focusul fotografiilor. Noile butoane asigura accesul simplificat la multiplele utilitati ale programului. Îmbunatatirile suplimentare includ un instrument de conversie optimizat, care transpune exceptional imaginile color în nuante elegante de alb-negru. Optiunea Organizer îmbunatatita optimizeaza viteza de lucru si faciliteaza actiunile de importare, denumire si extragere.

Filme uimitoare cu stil si efecte

Adobe Premiere Elements 4 permite crearea de filme interesante în doar câteva minute. Noul Organizer, care se regaseste si în Photoshop Elements, ajuta la sortarea înregistrarilor video si foto prin intermediul optiunii de denumire vizuala pentru persoane, locuri sau evenimente. Pasionatii de înregistrari video pot adauga, cu câteva clicuri de mouse, fragmente considerabile de film la secvente de doar câteva cadre, pentru a obtine un film complet, cu tranzitii, efecte si meniuri de DVD. Cu ajutorul fundalului muzical si al efectelor de sunet puteti pune în evidenta diverse stari, adauga emfaza sau crea o anumita atmosfera. Noul Audio Mixer functioneaza ca bordul de mixaj dintr-un studio de înregistrari, adaptând volumele relative ale diferitelor formate audio cu ajutorul optiunii de slider. Noul Sharing Center centralizeaza toate modalitatile de expunere a înregistrarilor video. Utilizatorii pot încarca si publica videoclipuri în diverse feluri, inclusiv cu ajutorul discurilor Blu-ray, al internetului sau al dispozitivelor mobile cum ar fi cele Apple sau iPhone. Clipurile video pot fi exportate pe situri web ca YouTube într-un format bazat pe AdobeFlash, fara sa necesite un tip special de codare.

Preturi si disponibilitate

Produsele de prelucrare digitala a materialelor audio si video de la Adobe sunt disponibile acum pe situl oficial adobe si la magazinele online. Produsele vor fi de asemenea disponibile la Best Buy, Staples, Costco, Fry"s, Circuit City, Office Max, Office Depot, Microcenter, J&R, Buy.com si NewEgg.com. Adobe Photoshop Elements 6 si Adobe Premiere Elements 4 pentru Windows sunt disponibile în pachet la pretul estimativ de $149.99. Photoshop Elements 6 si Adobe Premiere Elements 4 pentru Windows sunt disponibile si separat la pretul estimativ de $99.99 fiecare. Lansarea Photoshop Elements pentru platforma Macintosh este asteptata pentru începutul anului 2008.

Despre Adobe Systems Incorporated

Adobe revolutioneaza modul în care lumea interactioneaza prin idei si informatii - oricând, oriunde si prin orice mijloc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb