ADRIAN CÂCIU: "Eu nu am spus că nu vom introduce noi taxe"

G.B
Politică / 25 noiembrie 2021

Adrian Câciu (sursa foto: Facebook)

Adrian Câciu (sursa foto: Facebook)

Adrian Câciu, propus de PSD pentru funcţia de ministru de Finanţe, anunţă că rectificarea bugetară va fi aprobată mâine de guvern şi dă asigurări că pensiile şi salariile vor fi plătite la timp, potrivit Spotmedia, citată de hotnews.ro.

"Pensiile şi salariile se primesc la timp. Toate plăţile sociale se vor face la timp. Am publicat proiectul de rectificare, vom mai discuta pe el astfel încât vineri să nu existe probleme şi să aprobăm rectificarea", a declarat Adrian Câciu la Antena 3.

Câciu a fost întrebat şi despre eventuale noi taxe, în condiţiile în care premierul interimar Florin Cîţu spunea că nu vor fi introduse noi taxe.

Ministrul propus la Finanţe a răspuns: "Eu nu am spus că nu vom introduce noi taxe, nu avem nevoie de noi taxe, dar sunt facilităţi deficitar distribuite.

Ţinta este ca toată lumea să primească ce are de primit şi să nu depăşim ţinta de deficit. Am stat până la ora 2 azi noapte să analizăm proiectul de rectificare, sunt prinşi banii pentru educaţie şi sănătate, totul este rezolvat".

Întrebat despre banii care se vor tăia de la Ministerul Energiei, acesta spune că suma nu este de la programul care prevede compensarea facturilor, pentru că acesta nu era cuprins în schema de buget. Iar de la Ministerul Agriculturii, afirmă Adrian Câciu, se vor lua banii care nu au fost cheltuiţi.

"Eu nu am spus că nu vom introduce noi taxe, nu avem nevoie de noi taxe, dar sunt facilităţi deficitar distribuite.

La impozitul pe clădiri e o analiză pe legea bugetului, autorităţile locale nu taxează foarte atent proprietăţile, nu încasează impozite şi taxe si vin si cer bani de la bugetul de stat, bani care pot fi daţi la sănătate, educaţie, agricultură", a mai spus Adrian Câciu

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Nici nu ati fost numiti si deja va ganditi la mariri de taxe si impozite.... sa va duceti dracului de mincinosi, incolonati-va si mergeti in partidul lui Ciolacu....lu gunoi cu voi

    1. Taci in pana ma-tii de prost. Romania are regim fiscal ca in paradisurile fiscale. in afara de taxele pe salariul mic si mediu pentru prostime, restul taxelor sunt mici. Trebuie marite taxele pe profit, dividende, proprietate etc. daca "vrem o tara ca afara". In tara asta nu traieste doar o minoritate de bisnitari ("antreprenori") si angajatii corporatiilor. Fmm de troll securist.

      Eu nu vreau o "tara ca afara"! Daca vroiam, eram plecat de mult!

      Afara se munceste, legea nu e tocmeala, statul nu da pomeni, functiile publice nu se tirguiesc ca la talcioc, daca vrei sa dai o spaga, cum e datina din strabuni, intri la puscarie... si multe alte grozavii, de mi se face pielea de gaina numai cind ma gindesc la ele!

      Romania TREBUIE sa ramina asa cum este. Gradina Maicii Domnului! Vrei o tara ca afara!? Mars afara! 

      Dupa ce ca esti prost de putzi, il mai injuri si pe altul care spune adevarul! In loc ca Guvernul asta de borfasi, nulitati si criminali sa puna tunul taxelor oe corpoaratiile si multinationalele straine, care-si externalizeaza la foc automat profiturile astronomice facute in Colonia asta bananiera, el pune tunul tot pe contribuabilul roman de rand!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb