ADRIAN VASCU, LA CINCI ANI DE VERIDIO:  "Anul 2020 ne-a obligat să ne reinventăm"

E.O.
Companii / 4 decembrie 2020

Adrian Vascu, Senior Partner Veridio

Adrian Vascu, Senior Partner Veridio

Societatea de evaluare Veridio aniversează, astăzi, cinci ani de activitate pe piaţa noastră. Reprezentanţii companiei au serbat online, alături de clienţii şi colaboratorii săi, prin prezentarea unui concert de cântece de iarnă susţinut de Teo Boar, Dorin Andone, Adi Vascu şi Vlady Cnejevici.

În deschiderea evenimentului, Adrian Vascu, Senior Partner în cadrul Veridio, a spus, printre altele: "Ceea ce s-a întâmplat în acest an ne-a obligat să ne reinventăm şi să ne adaptăm. (...) Ghemul vieţii noastre se deşiră în fiecare clipă. De aceea, ne-am hotărât să trăim".

Veridio s-a născut în 2015, iar reprezentanţii societăţii de evaluare spun că are "deja 100 de ani de «experienţă cumulată în evaluare» prin fondatorii Adrian Vascu, Rodica Hăşmăşan, Şerban Ionescu, Anca Bândea şi Paul Bândea". Împreună au ales ca motto dictonul lui Aristotel: "Suntem ceea ce facem în mod repetat, prin urmare, excelenţa nu este un act singular, ci un obicei".

Puzzle-ul Veridio a pornit la drum cu sediul principal la Bucureşti şi un birou la Cluj-Napoca, oferind servicii premium de evaluare a oricăror tipuri de bunuri, verificarea evaluării, training-uri de specialitate şi proiecte speciale, cum este Ghidul Tranzacţiilor Imobiliare de la Cluj-Napoca.

Fondatorii Veridio subliniază: "De-a lungul drumului, ideea de diversificare a apărut firesc, astfel încât s-a luat decizia de a crea un grup de companii independente, inclusiv din punct de vedere juridic. Aşa s-au născut Veridio Review în Bucureşti (2017) şi Veridio Advisory în Chişinău (2018). Evoluţia organică a puzzle-ului a continuat în 2020, prin venirea Speranţei Munteanu cu firma Veridio Transformation. Această nouă companie a adăugat grupului servicii de consultanţă de management, asistenţă în procese de restructurare şi în tranzacţii de fuziuni şi achiziţii. Curând, companiei Veridio Transformation i s-au alăturat şi Gabi Arsene şi Dimana Vlaeva care, au dezvoltat impreună Veridio Return, o nouă companie din Grupul Veridio, care oferă servicii de consultanţă şi asistenţă în buna gestiune a portofoliului de active bancare aflate în situaţii speciale. Astăzi, la 5 ani de la lansarea brandului si conceptului Veridio, principiile de bază sunt: încredere, competenţă şi compatibilitate". Prin colaboratori apropiaţi, Veridio asigură şi consultanţă fiscală şi asistenţă juridică de business.

E.O.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Asa multa reinventare ca ati frecat menta si ati disponibilizat in masa.

    Asa reinventare ca urmeaza noua guvernare sa dea legi antipopulate in 1-2 ani de guvernare in criza! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb