ADVERTORIAL  Cofetăriile Armand - Povestea unei companii româneşti atipice

.
Companii / 24 februarie 2017

Cofetăriile Armand - Povestea unei companii româneşti atipice

Cofetăria Armand este o companie românească atipică: s-a lansat în timpul crizei (2010), a supravieţuit anilor cu putere de cumpărare redusă vânzând produse premium, importă materie primă din ţările UE şi realizează produse finite pentru piaţa românească.

De unde au început şi unde sunt în prezent

În prezent echipa Laboratorului Armand a depăşit 50 de angajaţi, au 4 cofetării în Bucureşti (Armenească, Moşilor, Jolie Ville şi Popeşti-Leordeni) şi un magazin online (primul de acest fel din România), livrează produse în 24 de judeţe din ţară, sunt în curs de a deschide cea de-a doua cofetărie în sistem de franciză în Bucureşti, au în pregătire alte 3 francize în principalele oraşe ale ţării, iar în 2016 au realizat încasări de cca 1 milion de euro.

"Pentru că am lansat afacerea în anii de criză, întreaga noastră echipă a muncit foarte mult pentru a câştiga fidelitatea fiecărui client - fie că a fost vorba despre consumatorii care apreciază ciocolata autentică belgiană şi produse la standardele din străinătate, companii care doreau produse de nivelul brand-ului lor pentru evenimente oficiale, aniversări interne sau cadouri de sărbători, dar şi organizatori de evenimente care aveau nevoie de o alternativă pentru clienţii pretenţioşi, precum şi locaţiile HoReCa în cazul cărora criza adusese o presiune suplimentară pe atragerea clienţilor prin produse de calitate superioară." (Miruna Stoiu, Director Creativ Armand)

Cadouri delicioase pentru sărbătorile zilei

După ce au lansat 3 noi sortimente pentru Ziua Îndrăgostiţilor (deopotrivă pentru Sfântul Valentin şi Dragobete), zilele acestea deja pregătesc lansarea produselor specifice pentru 1 şi 8 Martie - torturi şi cupcakes personalizate, pachete cadou în diferite combinaţii delicioase, dar şi alte surprize pe care le vor împărtăşi clienţilor în zilele următoare pe reţele de socializare (Facebook, Instagram, Pinterest).

Oameni pasionaţi de a face produse extraordinare

Provocarea cea mai mare a fost formarea echipei - fiind prima cofetărie de acest fel - a fost nevoie să instruiască oamenii pentru a se adapta reţetelor, ingredientelor, tehnicilor şi tehnologiilor specifice standardelor de gust şi calitate Armand.

În cazul produselor personalizate (torturi, candy bar-uri, macarons, cupcakes etc.), Cofetăria Armand a recrutat studenţi şi absolvenţi de studii de specialitate (Arte Plastice şi Arhitectură), pe care i-a antrenat prin realizarea de zeci de machete-test pentru a putea crea modele spectaculoase, detalii realiste şi tematici fantezie.

În urma formării riguroase a echipei de modelatori, Armand transformă în realitate cele mai pretenţioase dorinţe ale clienţilor, lucrând întotdeauna pe sortimente delicioase din ciocolată autentică, niciodată pe blat simplu.

Companie ambiţioasă, caută noi angajaţi la fel de motivaţi

"Suntem mereu în căutare de oameni care vor să crească odată cu noi, care nu acceptă "se poate şi aşa", care văd în orice context oportunitatea de a învăţa şi a creşte profesional. Suntem într-o continuă transformare - ceea ce era ieri a fost o performanţă, azi este deja un standard, ceea ce azi este doar o idee, mâine va fi o colecţie de produse. Creştem de la o zi la alta şi vrem alături de noi oameni care văd, dincolo de provocările prezentului, potenţialul şi obiectivele pentru care lucrăm toţi zi de zi."

Aflaţi în plină expansiune, caută oameni pasionaţi de acest domeniu - cofetari cu experienţă, modelatori, vânzătoare, operatori baze de date şi preluări comenzi şi agenţi de vânzări. Acestea sunt câteva exemple de posturi disponibile în prezent (cei interesaţi pot trimite CV-ul pe cristian.craciun@cofetariaarmand.ro).

Calitatea produselor Armand a depăşit graniţele României

"Avem o relaţie specială cu românii din străinătate care folosesc cu uşurinţă şi încredere magazinul nostru online (+1300 de produse şi modele) pentru a face surprize plăcute celor dragi din ţară - pentru zile de naştere, sărbători şi alte momente speciale pentru fiecare familie. Datorită lor luăm în considerare posibilitatea ca în următorii ani să ne extindem şi peste graniţă - acolo unde sunt comunităţi mari de români."

În toţi aceşti ani, Armand a investit continuu în calitatea ingredientelor pentru a crea un gust inconfundabil de fiecare dată, revizuind reţetele şi portofoliul de produse, realizând torturi personalizate cu design spectaculos chiar şi pentru cele mai solicitante modele, dar mereu lucrând pe sortimente de tort din ciocolată autentică.

Povestea afacerii Armand este dovada faptului că, atâta timp cât faci din satisfacţia clientului o prioritate, profitul şi expansiunea vor urma.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb