Afacerile Ascendis au crescut în primul semestru din 2022 cu 80%

F.D.
Companii / 8 august 2022

Andrei Goşu, Managing Partner Ascendis

Andrei Goşu, Managing Partner Ascendis

Grupul Ascendis a încheiat primele şase luni din 2022 cu o cifră de afaceri consolidată de 4,25 milioane de euro, în creştere cu 80% faţă de perioada similară din 2021, an în care piaţa de training a fost puternic afectată de pandemia de Covid-19, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, rezultatele din primele şase luni din 2022 sunt cu 20% peste nivelul din aceeaşi perioadă din 2019, cel mai bun din istoria companiei.

"Am fost surprinşi să avem un prim semestru cu venituri record. La începutul anului, mai ales după declanşarea războiului din Ucraina, eram pesimişti. A crescut foarte mult cererea de programe de training, iar majoritatea(peste 70%) au fost organizate cu prezenţă fizică. Există o dorinţă tot mai mare a angajaţilor de a se reuni şi de a socializa.Vin cu plăcere la întâlnirile cu colegii, fie că vorbim de cursuri sau team building-uri", a spus Andrei Goşu, Managing Partner Ascendis.

Peste 60% din veniturile grupului din primul semestru au fost generate de divizia de training, iar "starurile" anului 2022 au fost programele de leadership, inovaţie, vânzări şi proiectele agile şi centrele de evaluare.

Cererea de programe de leadership se justifică şi prin faptul că România a intrat recent în liga ţărilor cu venituri mari, potrivit Băncii Mondiale, iar acest lucru se reflectă şi în nevoia de leadership corect, adaptat contextului, astfel că angajatorii investesc mai mult în formarea managerilor. În ceea ce priveşte programele de instruire pe zona de vânzări, companiile vor ca angajaţii să înveţe să se adapteze într-un mediu nou, neobişnuit, în care cel mai mare obstacol este amânarea proiectelor din cauza instabilităţii economice.

În cazul programelor de teambuilding, există o tendinţă a companiilor de a organiza evenimente mai mari, care reunesc întreaga echipă, spre deosebire de anii de dinainte de pandemie, în care astfel de evenimente erau organizate pe departamente, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb