Afacerile KLG Europe Logistics România au crescut cu 11% în 2013

G.S.
Companii / 30 ianuarie 2014

KLG Europe Logistics România a înregistrat, în 2013, afaceri de 21 milioane euro, în creştere cu 11% comparativ cu anul precedent, şi a demarat lucrările pentru extinderea cu 10.000 metri pătraţi a centrului logistic din Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă.

Compania menţionează că anul trecut transportul rutier internaţional şi naţional, cu un aport de 35% la afacerile companiei, a crescut cu 18%, iar în portofoliu au intrat peste 350 de noi clienţi pentru activităţile de transport şi distribuţie.

"Anul trecut a însemnat analiză constantă a evoluţiei economiei, decizii luate cu precauţie şi consolidare. Am reuşit astfel, alături de clienţii noştri, să implementăm noi proiecte şi să creştem volumele, ceea ce ne-a stimulat apoi şi ne-a dat încredere să pornim extinderea platformei logistice", a declarat Dragoş Geleţu, Managing Director al KLG Europe Logistics Romania.

Pentru construcţia noului terminal cross dock, care va funcţiona ca o extindere de 10.000 mp a platformei logistice din Bucureşti, au fost alocate fonduri în valoare de 5 milioane de euro, se mai arată în comunicat.

În privinţa evoluţiei în 2014, KLG Europe Logistics Romania previzionează o nouă creştere a businessului pe măsură ce va implementa noi activităţi de transport şi logistică pentru noii clienţi, iar suprafaţa de depozitare de 10.000 mp va intra în exploatare. Totodată, reprezentanţii companiei atrag atenţia asupra evoluţiei macroeconomice şi factorilor ce pot influenţa negativ mersul economiei în general şi a sectorului de transport şi logistică în particular.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb