Afacerile Romkatel au crescut, în T1 2009, cu 16,6%, la 3,5 milioane euro

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 iunie 2009

Furnizorul de echipamente de telecomunicaţii Romkatel a avut, în primul trimestru din 2009, o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro, cu 16,6% mai mare decât în perioada similară a anului trecut, a declarat, pentru NewsIn, directorul comercial al companiei, Costel Iordache.

"Pentru întregul an 2009 ne propunem să realizăm afaceri de 13 milioane de euro, în creştere cu doar 5% faţă de 2008, având în vedere situaţia economică actuală. De obicei nu facem pronosticuri şi de aceea am stabilit acest target ca urmare a previziunilor specialiştilor", a precizat, pentru NewsIn, Costel Iordache, directorul comercial al companiei Romkatel, reprezentanţa locală a firmei germane Kathrein.

În 2008, cifra de afaceri a furnizorului de echipamente de telecomunicaţii Romkatel a fost de 12,4 milioane de euro, în scădere cu 25% faţă de 2007. Din totalul afacerilor, cea mai mare pondere au avut-o antenele, 25%, apoi cablurile şi accesoriile de cabluri coaxiale - 20%, aparatele de măsură - 10%, restul fiind produse şi servicii.

Compania Romkatel are 73 de angajaţi, iar până la sfârşitul anului intenţionează să îşi sporească numărul de salariaţi cu 5%, creşterea fiind prevăzută pentru departamentul vânzări.

"Avem în prezent 60-70 de clienţi, atât în România cât şi în Republica Moldova, unde lucrăm cu trei dintre cei patru operatori de telefonie fixă şi mobilă. Dintre aceşti clienţi, 20 sunt companii importante din telecomunicaţii. În acest an ne-am sporit portofoliul cu 5-7 noi clienţi, dar afacerile cu ei sunt încă în stadiu incipient, în sensul că afacerile sunt la nivelul a 1.000 de euro, însă au potenţial de creştere", a adăugat Costel Iordache.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb