Agenţii de presă: PNL a decis retragerea sprijinului politic acordat lui Nicuşor Dan

A.F.
Politică / 2 februarie

Agenţii de presă: PNL a decis retragerea sprijinului politic acordat lui Nicuşor Dan

PNL Bucureşti a decis cu unanimitate de voturi retragerea sprijinului politic acordat primarului general Nicuşor Dan, având în vedere că, "în ciuda suportului de care a beneficiat, rezultatele administraţiei sale nu corespund aşteptărilor locuitorilor Capitalei", conform Agerpres.

"Am împlinit astăzi un an de când PNL i-a adresat primarului general în funcţie, Nicuşor Dan, zece solicitări, un decalog (...). Nu au fost lucruri foarte complicate, lucrurile de care bucureştenii au nevoie şi i-am întrebat chiar pe bucureşteni (...) ce părere aveţi, dragi bucureşteni? Merită Nicuşor Dan un al doilea mandat? Merită susţinerea PNL? (...) 72,63% au spus că Nicuşor Dan nu merită un mandat în plus. Sunt 26.000 de bucureşteni care ne-au răspuns întrebării şi cărora le mulţumesc, pentru că au pus o oglindă în faţa lui Nicuşor şi sper să o vadă şi să înţeleagă şi să nu o ia personal, pentru că în 2020 decizia a fost una corectă, administraţia Firea trebuia oprită şi PNL a făcut acest sacrificiu (...) şi nu am propus un candidat propriu, am mers pe mâna lui Nicuşor şi l-am făcut primar general", a spus Sebastian Burduja, potrivit unui comunicat PNL.

Burduja a mai spus că, atunci când a preluat conducerea filialei Bucureşti, şi-a asumat şi candidatura la fotoliul de primar general al Capitalei.

"După aproape 8 ani irosiţi ba în risipă, ba în blocaje, Capitala are nevoie de o viziune nouă, o viziune liberală de dezvoltare. Ne-am reunit nu atât pentru a constata problemele comunităţii, pentru că acestea sunt evidente pentru milioane de bucureşteni, ci pentru a gândi împreună soluţiile de care Bucureştiul Viitorului are nevoie. Bucureştenii s-au lămurit că nu poţi administra oraşul nici prin cumetriile şi risipa din 2016-2020, nici prin blocajele şi indiferenţa din 2020-2024. De aceea, Partidul Naţional Liberal este dator să ofere a treia cale, calea câştigătoare pentru Bucureştiul Viitorului", a spus Sebastian Burduja, joi, în cadrul unui eveniment intitulat "A treia cale. Calea câştigătoare pentru Bucureştiul Viitorului".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. VOI N-ti facut pe nimeni primar general cu 20% din voturi cat aveti.

    Sa candideze ca independent, contra lui fierea 

    s-a umflat mamaliga-n pnl pt ca n-a vrut nicusor dan sa se-nscrie la loozerime in partid.

    1. Ii tragea in jos, clar... si asa sunt praf, cu risc major de a nu mai intra in parlament.

    Hahaha...Burduja nu e votat nici de vecinii de bloc sau strada...Ma bucur ca ND le a dat somn, iar sponsorii imobiliari ai PNL vor trebui sa respecte legea si cetatenii inca 4 ani!

    O intrebare legitima:

    De ce retrageti Sprijinul Politic unui MARATONIST in "Tevaraie" in Bucuresti in anul 2023? 

    Unde "chipurile" 45-50 km de tevaraie a fost schimbata?! Reusind un record national de x10-11 media istorica atarii din 90 pana in prezent! 

    Culme grosolaniei e ca a reusit recordul cu indexul industrial sub apa ca medie de 4 ani.... deci industria nu producea ca medie iar el livra si "repara" peste media nationala... 

    Ca la "doctori" astia nu se intelegeau intre ei... cu "instrumentele"... si o fi decis "unul" ca se baga "el" si "opereaza"... cu ce are si cum are... 

    Rasul Lumii... 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb