AGISTA a finalizat achiziţia a peste 30% din acţiunile reţelei de clinici medicale Centrokinetic

F.D.
Companii / 5 octombrie 2023

Dragoş Dărăbuţ, Senior Investment Manager AGISTA

Dragoş Dărăbuţ, Senior Investment Manager AGISTA

Fondul de investiţii de growth equity AGISTA, parte din Grupul Impetum, a finalizat achiziţia unui procent minoritar de peste 30% din acţiunile reţelei de clinici medicale Centrokinetic. Tranzacţia a fost aprobată recent de Consiliul Concurenţei, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Finalizarea tranzacţiei este un prim pas în ceea ce deja se conturează a fi un parteneriat de succes în industria medicală. Centrokinetic este compania potrivită pentru noi, AGISTA, industria este una specifică şi cu un potenţial de creştere foarte mare, iar fondatorul, Dr. Bogdan Andrei, are o viziune similară cu a noastră şi - mai ales - doreşte să îşi ducă business-ul la următorul nivel. Echipa AGISTA a demonstrat prin parcurgerea cu brio a acestei etape că e pregătită pentru a identifica cele mai potrivite oportunităţi în piaţă, în eforturile sale de a construi un portofoliu solid", a declarat Nick Kovacs, CEO AGISTA.

Potrivit sursei citate, reţeaua de clinici medicale Centrokinetic este specializată în ortopedie, neurologie şi recuperare medicală şi operează, în acest moment, 3 clinici, toate în Bucureşti. Echipa Centrokinetic mai are, însă, în pregătire, alte două clinici, ce vor fi lansate până la finalul anului, marcând extinderea reţelei Centrokinetic în afara capitalei.

"Investiţia în Centrokinetic îndeplineşte criteriile pe care un fond de growth ca AGISTA le caută, şi anume este o companie lider într-o piaţă fragmentată, care oferă servicii de cea mai înaltă calitate, cu rezultate financiare sănătoase şi cu o echipă de management dornică să crească. Printre obiectivele asumate de AGISTA ca parte a acestei tranzacţii se numără consolidarea reţelei de clinici la nivel naţional, urmărind extinderea până la peste 10 locaţii în toată ţara în următorii 4 ani, precum şi identificarea soluţiilor personalizate de dezvoltare a reţelei de clinici, networking de business şi sinergii de grup", spune Dragoş Dărăbuţ, Senior Investment Manager AGISTA, specializat pe investiţiile în zona medicală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb