ALERT Alexandru Frunză, noul director interimar al "Tarom"

S.A.
Companii #Transporturi / 21 septembrie 2017

Alexandru Frunză, noul director interimar al "Tarom"

Alexandru Frunză este noul director general interimar al companiei "Tarom", începând de astăzi, potrivit unei decizii a Consiliului de Administraţie, transmite Realitatea.net.

Alexandru Frunză, în vârstă de doar 31 de ani, îl înlocuieşte pe fostul director interimar Florin Susanu, care anunţase zilele trecute că are în plan să se întoarcă în cabina de pilotaj.

Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, citate de Realitatea TV, numirea lui Frunză este pe termen limitat, până la data de 15 octombrie.

Victor Alexandru Frunză a fost în trecut consilier în Ministerul Transporturilor şi este director financiar al companiei "Tarom" de doar două luni.

Reprezentanţii Ministerului Transporturilor au declarat în urmă cu câteva zile, în faţa Comisiei pentru transporturi din Camera Deputaţilor, că săptămâna aceasta va avea loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie, ocazie cu care va fi desemnat un nou director general.

Dragoş Titea, secretar de stat în ministerul de resort, a spus: "Va fi o analiză a Consiliului de Administraţie şi cu siguranţă va fi un alt director. Aceasta a fost înţelegerea cu domnul Susanu".

Alexandru Frunză e membru şi în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC), şi deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în martie 2017, două imobile în Bucureşti: o casă, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare, în suprafaţă de 506,61 de metri pătraţi (mp), şi un apartament, dobândit prin acelaşi mod, în suprafaţă de 133,94 mp. Aceleaşi bunuri imobile au fost menţionate şi în declaraţia de avere completată în anul 2016.

Conform declaraţiilor de avere aferente anilor fiscali 2016 şi 2017, Victor Frunză a contractat trei credite în anul 2015: unul în valoare de 405.900 (unitate monetară neprecizată), cu termen scadent în 2045, altul în valoare de 1.822.040 (unitate monetară nespecificată), cu termen scadent în 2045, iar ultimul, în valoare de 58.000 (unitate monetară neprecizată), cu data scadentă în 2020, scrie ziuaconstanta.ro.

Potrivit declaraţiei de avere completate în anul 2017, acesta a realizat următoarele venituri: 21.119 (monedă neprecizată) de la Ministerul Transportului, în calitate de consilier personal, 160.704 (monedă neprecizată) din închirierea imobilelor, 12.726 (monedă neprecizată) ca membru în Consiliul de Administraţie al CN APMC Constanţa şi 3.411(monedă neprecizată) de la Autoritatea Română Rutieră, ca membru în consiliul de conducere.

Conform declaraţiei de avere completate în anul 2016, Victor Frunză a încasat, în anul fiscal 2015, suma de 42.891 (monedă neprecizată) de la o unitate bancară, ca şef al serviciului de administrare credite, şi 64.970 (monedă neprecizată), sumă provenită din închirierea imobilelor. Potrivit declaraţiei de interese din 2017, acesta deţine 33,3 părţi sociale la SC "DAA General United" SRL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb