ALERT ASF aprobă preluarea SAI Muntenia Invest de SIF1

F. A.
Piaţa de Capital / 17 iulie 2013

Dragoş Bîlteanu, Preşedintele SIF1 Banat Crişana

Dragoş Bîlteanu, Preşedintele SIF1 Banat Crişana

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat preluarea SAI Muntenia Invest, administratorul SIF4 Muntenia, de către SIF1 Banat Crişana.

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a aprobat, astăzi, solicitarea SIF Banat Crişana de dobândire a unei participaţii calificate reprezentând 99,96% din capitalul social şi din totalul drepturilor de vot ale SAI Muntenia Invest, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Consiliul Concurenţei (CC) avizase preluarea la finele lunii trecute. În aceste condiţii, operaţiunea mai avea nevoie doar de aprobarea ASF.

Fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Muntenia Invest, Petre Szel, spunea, la finele lunii mai, că preluarea SAI Muntenia de către SIF Banat-Crişana ar putea fi avizată în iunie, în condiţiile în care CC sau ASF nu vor solicita noi documente.

Anunţul surpriză al înţelegerii dintre SIF Banat-Crişana şi SAI Muntenia, din luna februarie, a aplanat conflictul dintre administratorul SIF4 şi un grup de acţionari, în frunte cu patronul Doraly Gheorghe Iaciu, care data de aproximativ un an de zile.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. evidet cu complicitatea ASF...acuma sa vezi majorari de capital si preluari de firme ...din grupul lui bilteanu toate bidonate in portofoliul sif-urilor.

    fata de bidon are individu' din poza, nu degeaba e bidonar sef peste doua sif-uri...dar in final tot la puscarie o sa ajunga el...ca acolo ajung toti care iau bani de inmormantare ai batranilor de la sif

    arata de ce incredere se bucura acest bilteanu si cei acoliti lui, la ce se astepata investitorii de la el. noi cei mici ii uram ca tot ce fura sa dea pe medicamente si tratamente medicale la cele mai scumpe clinice. acolo sa ajunga si banii din dividendele noastre de la SIF1.

    ca a finantat romenergo cu bani de la sif ,casi-a vindut hotelul dinazuga catre sif.ca,controleaza 2 sif care in mod normal trebuie sa fie concurente in piata nu observa chiar nimeni in aceasta tara??cuzman ce parere are????

    1. Pana acum, l-ati injurat pe cuzman cat ati putut. Acu e bun?

    Bine ca a venit lache asta cu toti arabii lui care il ard pe la spate ca sa ne ne fure noua tara si sa trimita banii la seici, ca nu le mai ajunge petrolul lor. Mare nevoie avea bursa romaneasca de inca o paiata care pozeaza in mare om de afaceri, dar de fapt e un hot tupeist care ne fura pe fata. Domnu' Bilteanu, las' ca vi se infunda si dumneavoastra, ca conflictul de interese cu obligatiunile romenergo sau cu hotelul nu-ma-uita nu o sa ramana neplatit si sa va vedem atunci ce mare om de afaceri sunteti. Asta daca pana atunci nu va dau arabii la camile sa va manance...

    1. Oare fondurile de investitii care l-au sustinut in primavara,sunt multumite?dividende nu,investitii s-a vazut...,actiunile sunt in cadere libera.ce vor vota la anu?

    cand vor afla si actionarii SIF1 cat s-a platit pentru preluarea societatii de administrare a SIF 4 ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb