Alexandru Rafila, confirmat cu noul coronavirus

A.P.
Miscellanea / 10 decembrie 2020

Alexandru Rafila, confirmat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru, a fost confirmat cu noul coronavirus, la câteva zile după ce şi soţia sa a fost testată pozitiv. Rafila a precizat că se simte bine şi că a purtat masca, scrie News.

Medicul Alexandru Rafila a fost confirmat cu noul coronavirus.

"Mă simt bine, sunt în izolare la domiciliu. S-a confirmat infecţia şi în cazul meu. S-a confirmat a doua zi după ce am intrat în izolare", a declarat Rafila, joi seară, la Antena 3.

El a afirmat că se simte bine. De asemenea, medicul a precizat că a purtat masca de protecţie.

Rafila s-a testat după ce soţia sa a fost confirmată cu noul coronavirus, moment în care medicul s-a izolat la domiciliu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, joi seară, că Alexandru Rafila este propunerea PSD petru funcţia de prim-ministru dar nu va participa la consultările programate luni la Cotroceni.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Mircea Badea aproape in fiecare seara se refera la "influencerii", la persoanele publice care ne spun sa ne ferim de virus, cum sa ne ferim de virus, etc. Si care tocmai ele se infecteaza cu coronavirus. Ei el, Mircea Badea, ne spunea de multe ori ca aceste personaje sunt chiar cam proaste. Sau fatarnice. Sau nesincere. Etc.... ati inteles contextul.

    Mircea Badea spunea asta doar atunci cand se infectau cei din cealalta tabara politica. Sunt foarte curios desi stiu raspunsul.... nu il va ataca pe Rafila desi merita acelasi tratament.

    Ce ai facut Rafila? Ti-ai dat masca jos sa vorbesti cu acel "coleg"? Ai susotit la ureche? A venit infectatul sa iti spuna un "secret" si ti-a vorbit scuipandu-te in obraz. Sau ti-a vorbit direct in nas? Pai asa te protejezi tu Rafila? Tu care ne spui sa purtam masca si in casa in prezenta vizitei unor straini, unor nerezidenti in casa? Si tu? Sa iti fie rusine, Rafila. Esti cam incompetent. Probabil securist, acum si pesedist. 

    si uite-asa rafila nu se mai vaccineaza , ca doar a avut boala ! am mai vazut un interviu cu un doctor sud-koreean , care spunea ca vaccinurile sint sigure dar el nu se vaccineaza , ca nu e in grupa de risc , si nu era chiar asa tinerel . fa ce face popa , nu ce spune popa ...

    Faptul ca masca ma apara de infectia cu sars-cov-2 este discutabil. Sunt studii recente (vezi Danemarca 2020.11) care infirma dogma prevalenta la noi referitoare la necesitatea purtarii mastii pentru scaderea incidentei infectiei.

    Cu toate acestea, port masca si in contextul actual o consider un artificiu legal foarte util. 

    Nepurtatul mastii in proximitatea unui infectat cu covid este unul dintre criteriile necesare pentru a fi declarat contact covid. 

    Daca insa am purtat masca, nu conteaza ca am fost intr-un spatiu inchis, aproape de X indivizi infectati, timp de Y minute. Legal, nu sunt contact COVID, nu trebuie sa stau in izolare, pot sa-mi vad de treaba si sa aduc mancare si un cadou de Craciun acasa copilului. 

    Desi respect aceste criterii legale, sunt de acord ca sunt fatarnice: poti sa te infectezi tinand cont de protectia indoielnica conferita de masca, desi legal vorbind, nu esti contact COVID.

    Fara acest artificiu legal in definitia contactului COVID, orice cadru medical care vine in contact cu un pacient COVID pozitiv, este automat declarat contact, intra in izolare si instantaneu tot sistemul medical se blocheaza. La fel si in cazul celorlalte ramuri economice. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb