"Altex" demarează o nouă campanie de reciclare a deşeurilor electronice

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 23 septembrie 2009

"Altex România" a demarat la jumătatea lunii septembrie o nouă campanie de reciclare ecologică a deşeurilor de produse electronice.

Potrivit unui comunicat oficial al companiei, în perioada 15 septembrie - 15 octombrie 2009, clienţii magazinelor Altex sau Media Galaxy beneficiază de o reducere de 15% pentru achiziţia televizoarelor LCD, LED sau plasmele marca Samsung, în schimbul predării unui televizor sau monitor vechi (cu tub catodic, LCD, plasmă), indiferent de marcă. Predarea se face în incinta magazinelor. Campania beneficiază de sprijinul distribuitorului oficial în România al televizoarelor Samsung, Genco Trade.

"(...) schimbarea produselor vechi cu unele noi generează şi economii în bugetul alocat cheltuielilor pentru utilităţi. Procesul de reciclare ecologică a deşeurilor de produse electronice şi electrocasnice este în plină derulare, acesta reprezentând obiectivul acestor campanii, iar rezultatele înregistrate în campanile anterioare au fost spectaculoase (...)", a declarat Cristian Moanţă, Director Marketing şi Vânzări Altex România.

Campania actuală face parte din seria de acţiuni privind reciclarea deşeurilor de produse electronice, organizate încă din anul 2007.

Altex România este liderul pieţei româneşti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia şi deţinătorul a 65 de magazine în întreaga ţară, dintre care 15 marca Media Galaxy.

Grupul, acţionar majoritar în Complet Electro Serv - compania producătoare de echipamente IT şi Cometex SA - compania de real-estate, deţine şi compania de credite de consum Credex, unde 30% dintre acţiuni sunt deţinute de Raiffeisen Bank.

Conform estimărilor companiei, în semestrul al doilea din acest an sunt aşteptate vânzări de 104 milioane de euro, în scădere cu 40% faţă de perioada similară din 2008.

În primul semestru din 2009, Altex România a înregistrat vânzări de 83 milioane de euro, în scădere cu 50% faţă de perioada similară din 2008, când acestea s-au cifrat la 170 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb