Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 2 martie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 3 martie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au crescut uşor ieri, indicele S&P 500 câştigând 0,23%, pentru închide la valoarea maximă din 22 ianuarie până în prezent.

    Ştirile privind noi măsuri de reducere a deficitului bugetar al Greciei au crescut apetitul pentru risc al investitorilor şi au ajutat moneda Euro, cotaţia EURUSD crescând cu circa 0,4%, până la 1,3615.

    Indicele VIX al volatilităţii opţiunilor S&P 500 şi-a continuat scăderea, ajungând în jurul valorii de 19, cea mai scăzută din 21 ianuarie până în prezent.

    Activitatea de M&A continuă să fie un motor pentru creşterile din piaţa de capital. Ieri, CF Industries Holdings a făcut o nouă ofertă de preluare pentru Terra Industries, într-o nouă etapă a încercărilor nereuşite de preluare ce au avut loc în industria producătorilor de îngrăşăminte în ultimele 14 luni.

    Analistul Richard Bove, cunoscut pentru recomandările făcute în martie 2009 de a cumpăra acţiunile din sectorul bancar american, a declarat ieri că sectorul bancar se află în curs de stabilizare, iar profiturile marilor bănci americane ar putea creşte în următorii ani cu circa 300%.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb