Angajaţii pot accesa instant sume în avans din salariu prin intermediul unui parteneriat între Salarium şi Alpha Bank Romania

Comunicate de presă / 10 august 2021

Angajaţii pot accesa instant sume în avans din salariu prin intermediul unui parteneriat între Salarium şi Alpha Bank Romania

Salarium, prima platformă din România pentru plata avansului salarial, anunţă încheierea unui parteneriat cu Alpha Bank România, una dintre principalele bănci de pe piaţa locală şi susţinător al comunităţii fintech. Aplicaţia Salarium permite accesul instant al angajaţilor la sume în avans din salariul propriu, în orice zi a săptămânii şi la orice oră, conform unui comunicat remis redacţiei.

Transferul de fonduri este realizat în timp real, printr-o platformă de plăţi certificată de Alpha Bank România şi dezvoltată de cele mai mari organizaţii de plăţi din lume. Această tehnologie inovatoare - Mastercard Money Send, respectiv VISA Direct - oferă clienţilor Salarium o experienţă simplă, rapidă şi sigură în transmiterea de fonduri, prin simpla înregistrare a cardului în aplicaţia Salarium, indiferent de banca emitentă, pentru a permite încasarea instantanee a sumei solicitate.

 

"Lansăm o soluţie modernă, care răspunde unei nevoi reale a salariaţilor, de a accesa în avans, nemijlocit, instant şi în siguranţă sume din salariu. Noul serviciu consolidează sentimentul angajatului de libertate, autonomie şi securitate financiară. Soluţia se aliniază iniţiativelor companiilor din România de a îmbunătăţi vieţile angajaţilor. Salarium este un beneficiu salarial atractiv pentru companiile care investesc în măsuri de atragere şi păstrare a angajaţilor", a declarat Alina Ştefan, CEO Salarium Fintech.

"Credem cu tărie că experienţele de plată instant vor fi noua normalitate, astfel că dorim să facem un pas înainte şi să susţinem un fintech local cu infrastructura adecvată. Alpha Bank asigură o platformă de plăţi în timp real, susţinută de securitatea de top a schemelor de plată, cu o largă adresabilitate, dat fiind că majoritatea consumatorilor au un card la îndemână şi fiind astfel o opţiune mult mai convenabilă pentru plăţi, rambursări, reduceri sau orice alte activităţi ce necesită inovaţie şi rapiditate", a declarat, Viorel Vasile, Director Unitatea Carduri Alpha Bank Romania.

Platforma Salarium a fost lansată la începutul acestui an şi a fost deja adoptată de mai multe companii care au căutat să eficientizeze astfel procesul de acordare a avansurilor, să reducă birocraţia şi timpii de lucru, să simplifice efortul departamentelor de salarizare şi să rezolve problema fluctuaţiei de numerar asociate cererilor de avans din salariu.

Creşterea gradului de adoptare a acestei soluţii, creată de un start-up local, se va realiza prin intermediul unor parteneriate cu operatori mari în domeniul serviciilor de integrare payroll, BPO (business process outsourcing), bancar sau HR.

Ultimele tendinţe internaţionale din domeniul beneficiilor corporate se axează pe nevoia angajaţilor de autonomie şi bunăstare. Angajaţii doresc să-şi poată accesa veniturile oricând au nevoie. Acest aspect, alături de direcţia de dezvoltare a economiei de consum, în care plata serviciilor oferite este realizată instant, creează condiţiile ideale pentru dezvoltarea serviciilor Salarium, din categoria early wage sau salary on-demand. În acest context, astfel de soluţii tehnologice au potenţialul de a fi adoptate de companii şi integrate într-o măsură mai mare în pachetele de beneficii corporate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb