Ansamblul rezidenţial Bellemonde se pregăteşte de lansare, cu o investiţie de peste 40 de milioane de euro

S.B.
Companii #Construcţii / 1 noiembrie 2022

Ansamblul rezidenţial Bellemonde se pregăteşte de lansare, cu o investiţie de peste 40 de milioane de euro

Bellemonde, un nou ansamblu rezidenţial, se lansează în zona de nord a Capitalei. Investiţia în cele 164 de unităţi, atât case, cât şi apartamente, se ridică la peste 40 de milioane de euro.

Aflat în Pipera şi dezvoltat pe o suprafaţă de teren de peste 41.000 de m.p. în proprietatea METAV S.A., BELLEMONDE va oferi o experienţă completă de locuire, datorită spaţiilor comune generoase şi numărului redus de locuinţe. 93 de vile şi 71 de apartamente, într-un regim de înălţime ce nu depăşeşte 2 etaje, vor găzdui rezidenţii Bellemonde într-un ecosistem perfect echilibrat.

Începerea construcţiei proiectului este estimată pentru prima parte a anului 2023, cu un termen de finalizare de 24 de luni. Conceptul îmbină inedit unităţi de locuinţe, precum case individuale, case de tip duplex şi de tip înşiruit, vile cu apartamente şi clădiri cu apartamente cu regim redus de înălţime, de maxim P+2.

"Pe lângă beneficiile densităţii scăzute şi siguranţei sporite a ansamblului de tip gated-community, Bellemonde oferă spaţii verzi generoase, ce reprezintă peste 33% din suprafaţa totală a terenului pe care urmează a fi dezvoltat. Facilităţile exclusiviste completează peisajul arhitectural prin: Society Hub - cu un design de top ce aduce rezidenţilor un spaţiu de tip lounge, un loc de joacă indoor pentru copii, zonă spa cu săli de masaj, saune şi piscină; zonă comercială cu restaurant, market şi alte servicii conexe", declară Victor Terheş, Director de Vânzări BELLEMONDE.

În imediata vecinătate a proiectului se află şcoli de renume, precum Şcoala Americană, British School, Olga Gudynn, dar şi zone ample de shopping şi agrement - Jolie Ville, Mall Băneasa, Strip Mall Iancu Nicolae, Pipera Plaza şi Grădina Zoologică Băneasa.

Liniile de transport public aflate la numai câteva minute distanţă şi aeroporturile Otopeni şi Băneasa reprezintă facilităţi de mobilitate importante.

"Atent proiectat, BELLEMONDE este complet pregătit pentru viitor, fiind un gas-free residence dotat cu cele mai noi tehnologii şi funcţiuni, precum: pompe de căldură de ultimă generaţie, faţade ventilate, tâmplărie de aluminiu, finisaje premium, infrastructură pentru instalarea panourilor fotovoltaice şi locuri de parcare electrificate", completează Victor Terheş, Director de Vânzări BELLEMONDE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb