Antibiotice Iaşi premiată cu Gold în cadrul celui mai important clasament de sustenabilitate din România

T.B.
Companii / 12 ianuarie

Antibiotice Iaşi premiată cu Gold în cadrul celui mai important clasament de sustenabilitate din România

Antibiotice a obţinut Gold Level Recognition cu 90 de puncte din 100 în Romania Corporate Sustainability & Transparency Index Ranking 2023, cel mai înalt clasament de sustenabilitate din ţara noastră, se arată într-un comunicat al Antibiotice, remis redacţiei.

Clasamentul a fost prezentat la sfârsitul lunii decembrie 2023, în cadrul conferinţei Best Practices in Corporate Sustainability, organizată de The Azores - Sustainability & CSR Services, fiind cea mai importantă evaluare a domeniului sustenabilităţii şi responsabilităţii corporative din România, informează sursa menţionată.

Clasamentul Romania CST Index Ranking a fost realizat în urma analizei rapoartelor de sustenabilitate ale marilor companii din România, aferente anului 2022, conform sursei citate. Rapoartele au fost evaluate pe baza unui tabel de punctaj cu 11 categorii, 78 de indicatori de sustenabilitate şi 201 datapoints, arată datele comunicatului.

Au fost evaluaţi indicatorii de sustenabilitate ai companiilor din perspectiva nivelului de performanţă şi transparenţă în domenii precum: schimbări climatice, guvernanţă, politici privind diversitatea şi anticorupţia, responsabilitatea faţă de angajaţi, marketing responsabil sau lanţ valoric, potrivit companiei. Punctajul final al fiecarei companii s-a calculat în funcţie de industria din care fac parte companiile, precizează sursa indicată.

Compania Antibiotice s-a situat în anul 2021 tot la categoria Gold Level Recognition obţinând 93 de puncte din 100, informează sursa.

Antibiotice raportează date despre impactul non-financiar al activităţii sale din anul 2017, iar de doi ani realizează voluntar Raport Anual Integrat ce include deopotrivă date financiare şi non-financiare, fiind printre primele firme din România care elaborează un document cu un astfel de nivel complex de raportare, se mai arată în comunicat.

Evaluarea CST Index Ranking este utilă atât companiei cât şi stakeholderilor săi deoarece oferă o modalitate structurată şi standardizată de a evalua performanţa în domeniul sustenabilităţii în funcţie de standardele internaţionale din domeniu, dar şi în raport cu firmele competitoare, transmite compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb