Apartamentele boutique - noul trend de dezvoltare imobiliară

M.M.
Companii #Construcţii / 2 octombrie 2019

Apartamentele boutique - noul trend de dezvoltare imobiliară

Odyssey Investments dezvoltă un proiect nou de apartamente boutique, noul trend de dezvoltare imobiliară din Nordul Bucureştiului, în zona Băneasa, oferind clienţilor calitate şi preţ accesibil, se anunţă într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Rafaela Nebreda ,Owner and Managing Partner at Imoteca, a precizat: "Proiectele imobiliare de tip boutique sunt preferate de clienţi atunci când vine vorba de cumpărarea unei locuinţe în zona de Nord a Bucureştiului pentru că oferă în primul rând intimitate, fiind imobile cu puţine apartamente, sunt construite cu materiale sustenabile şi au finisaje excelente. Aceste proiecte sunt dezvoltate în locaţii apropiate de spaţiile de birouri, de centre comerciale sau de mijloacele de transport."

Odyssey Aviatorilor este un nou proiect boutique ce se va construi aproape de Parcul Herăstrău şi Kisseleff. Locuinţele sunt bazate pe un concept unic prin care clientul îşi personalizează singur viitoarea casă şi îşi alege inclusiv compartimentarea acesteia.

Mihai Nistor, CEO Odyssey Investments, a declarat: "Am ales să construim apartamente boutique în zona de Nord pentru că cererea pe acest segment este in creştere. Oamenii vor locuinţe de calitate, poziţionate bine, să aibă aproape locurile de muncă şi să ajungă uşor la zonele de retail, metrou şi in parc. Este un segment pe care piaţa imobiliară din România abia acum il cunoaşte şi din câte vedem, chiar este căutat."

Dezvoltatorul Odyssey Investments nu este la primul proiect de locuinţe boutique în Nordul Bucureştiului. În prezent, dezvoltatorul Odyssey Investments are în derulare şi construcţia Odyssey Băneasa, preţurile pentru un apartament cu 2 camere pornind de la 90.000 euro.

Odyssey Băneasa este un imobil de S+P+5 cu doar 15 apartamente. Imobilul este în construcţie şi va fi gata în decembrie 2020.

Trendul este de a se construi mai multe astfel de imobile şi pe viitor. Dezvoltatorii care au câte un teren bine poziţionat construiesc apartamentele de tip boutique pentru că se vând mai repede, sunt preferate pentru că oferă intimitate şi sunt construite în zone bune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb