AREI:  Centrele comerciale operate de membrii Asociaţiei sunt un spaţiu controlat şi sigur pentru vizite şi desfăşurarea activităţii comercianţilor

J.P.
Miscellanea / 23 noiembrie 2020

Centrele comerciale operate de membrii Asociaţiei sunt un spaţiu controlat şi sigur pentru vizite şi desfăşurarea activităţii comercianţilor

Asociaţia Investitorilor de Real Estate din România (AREI - Association of Real Estate Investors) întăreşte şi sprijină ideea de a considera centrele comerciale un spaţiu controlat şi sigur din punctul de vedere al limitării şi reducerii riscului de transmitere a COVID-19, conform unui comunicat trimis redacţiei.

AREI subliniază faptul că centrele comerciale operate de membrii săi impun măsuri de siguranţă în conformitate cu deciziile autorităţilor, iar investiţiile continue în implementarea şi îmbunătăţirea distanţării şi protejării sănătăţii demonstrează existenţa unui grad ridicat de conformare la cerinţele de distanţare şi dezinfectare.

"Atenţia proprietarilor de centre comerciale membre ale Asociaţiei, cât şi a partenerilor şi colaboratorilor acestora, s-a îndreptat încă de la bun început către implementarea unor soluţii avansate de protecţie şi dezinfectare a zonelor predispuse atingerii şi traficului, prin instalarea dispenserelor cu dezinfectant şi a benzilor autocolante nanosept pe suprafeţele frecvent atinse, cât şi în echipamente de protecţie şi sisteme de monitorizare a temperaturii. În ceea ce priveşte respectarea obligaţiei de a purta mască, controlul riguros al respectării acestei obligaţii reprezintă în continuare o prioritate pentru administratorii centrelor comerciale membre ale Asociaţiei. Astfel, aşa cum au menţionat şi autorităţile, graţie unor măsuri stricte de control, centrele comerciale oferă unele dintre mediile cu cel mai înalt grad de conformare în privinţa obligaţiei purtării măştii.Totodată, o atenţie deosebită s-a manifestat în asigurarea purificării intensive a spaţiilor prin sisteme avansate de filtrare a aerului, dar şi controlului numărului de persoane în spaţiile comune pentru a asigura îndeplinirea şi respectarea condiţiei de distanţare socială. Totodată, asigurăm publicul şi autorităţile că centrele comerciale şi mall-urile operate de membrii AREI sunt pregătite pentru a evita supraaglomerarea în perioada de Black Friday şi a sărbătorilor de iarnă. În mod concret, acestea sunt pregătite să controleze şi să reducă, dacă se va impune, aglomeraţia în zonele în care numărul de vizitatori depăşeşte limita de siguranţă, prin restricţionarea temporară a accesului în mall. În acelaşi timp, anul acesta centrele comerciale împreună cu comercianţii au dat startul promoţiilor şi campaniilor sezonului de cumpărături de iarnă, în mod anticipat, tocmai pentru a evita perioadele aglomerate şi cumpărăturile de ultim moment, aşa cum eram obişnuiţi până anul trecut. Cumpărăturile realizate din timp le vor permite clienţilor să se simtă mult mai în siguranţă, respectarea distanţei sociale fiind un factor extrem de important", se arată în comunicat.

În concluzie, AREI susţine faptul că centrele comerciale membre ale Asociaţiei au implementat măsuri extinse de sănătate şi de siguranţă pentru a asigura securitatea sanitară a clienţilor şi personalului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb