"Arix Impex" a implementat sistemul informatic SeniorERP Online

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 iunie 2009

SeniorERP Online, primul ERP SAAS pentru companii de distribuţie şi servicii din România, va asigura integrarea proceselor de business şi imbunătăţirea calităţii şi accesibilităţii datelor pentru "Arix Impex", important distribuitor de materiale de construcţii şi instalaţii.

SeniorERP Online reprezintă livrarea SeniorERP în formula SAAS (Software as a Service) şi este disponibil sub formă de abonament lunar, începând cu 69 EURO/utilizator. Sistemul dispune de tehnologie de ultimă generaţie tehnologică integrată în sistem, dar şi a know-how-ului specific.

Fazakas Csaba, Director General SC ARIX IMPEX SRL, a declarat: "Traversăm o conjunctură care pretinde cunoaşterea situaţiei din firma în fiecare moment şi necesită un control foarte riguros a resurselor disponibile. Simţeam lipsa unor rapoarte esenţiale, care să sprijine adoptarea unor decizii corecte. Decizia implementării a pornit din nevoia de avea un sistem informatic integrat care să asigure acces controlat, informaţii la zi cu privire la stocuri (rotaţia stocurilor, necesarul de aprovizionare, posibilitate de rezervări de stoc), parteneri (rapoarte, control operaţional), într-un cuvânt - informaţii vitale pentru bunul mers al afacerii. Pe parcursul procesului de implementare, echipa Senior Software a dat dovada de un nivel ridicat de cunoaştere şi implicare. Am avut parte de sprijin atât în găsirea formulei optime de licenţiere, care să răspundă bugetului nostru, căt şi în îmbunătăţirea proceselor existente în companie."

"Arix Impex" comercializează en-gros şi en-detail produse siderurgice şi de instalaţii (apă, gaz canalizare). Compania a încheiat anul 2008 cu o CA de 8.9 mil. RON, având un portofoliu de aproximativ 4000 de produse şi peste 4000 de clienţi. Drept urmare, decizia implementării SeniorERP la Arix Impex a venit pe fondul fluctuaţiilor comerciale şi din nevoia unor rapoarte zilnice coerente.

Senior Software este o companie privată cu capital integral românesc, activând în producţia şi implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, îmbină progresul tehnologic permanent şi know-how-ul dobândit în urma implementărilor în companii de Distribuţie şi Servicii.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar soluţia proprietară, SeniorERP, este certificată Microsoft şi Veritest pentru Windows Server, .NET şi Web Services.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb