"Asesoft Distribution" - cifră de afaceri în acest an de peste 110 milioane de dolari

Aura Dragomir
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 septembrie 2007

"Asesoft Distribution" - cifră de afaceri în acest an de peste 110 milioane de dolari

Compania Asesoft Distribution, care activează în distribuţia de produse IT, a înregis­trat în primul semestru o creştere cu 51% faţă de perioada similară a anului trecut, până la o cifră de afaceri de 40,3 milioane de dolari. Estimările pentru anul în curs vizează o valoare a cifrei de afaceri de peste 110 milioane de dolari, în creştere faţă de cele 72,2 milioane de dolari rezultate în 2006.

Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution, a declarat: "Evoluţia foarte bună din prima parte a anului ne face să creştem previziunile la nivelul întregului an, până la o cifră de 110 milioane USD, faţă de 95 milioane cât ne-am propus în planul de afaceri iniţial. Creşterea Asesoft Distribution este o urmare a evoluţiei pozitive a pieţei, a adăugării unor nume importante ca Microsoft, Western Digital, Kingmax şi BitDefender, a unor game noi de produse şi a întăririi canalului propriu de parteneri". Domnia sa consideră că piaţa de hardware IT locală va avea o evoluţie între 25% şi 30%, dată de creşterea cererii în segmentul companiilor, dar şi prin adoptarea tehnologiilor noi la o scară extinsă de utilizatori.

Primul parteneriat încheiat în 2007 este cu Microsoft, liderul mondial al industriei de IT, şi a oferit acces clienţilor Asesoft Distribution la gama curentă de produse a companiei americane, ce cuprinde mauşi, tastaturi, dispozitive trackball şi dispozitive cu citire a amprentelor. Parteneriatul dintre Asesoft Distribution şi Western Digital, producător de echipamente de stocare, va oferi partenerilor din piaţa de distribuţie gama completă a producătorului american. Gama curentă de produse Western Digital este constituită din hard discuri enterprise, desktop, externe şi pentru notebook.

Cea mai recentă colaborare realizată de Asesoft Distribution este cea cu BitDefender, lider tehnologic la nivel mondial în domeniul securităţii datelor. Acest parteneriat a fost o premieră pentru Asesoft Distribution, fiind primul încheiat cu un producător de soluţii de securitate. Asesoft Distribution va promova soluţiile BitDefender dedicate companiilor medii şi mari, dar va avea în portofoliu şi produse pentru securitatea calculatoarelor individuale.

Asesoft Distribution a încheiat anul 2006 cu o cifră de 72,2 milioane USD, în creştere cu 51% faţă de anul anterior şi îşi propune realizarea unei cifre de 110 milioane USD în 2007. Compania de distribuţie IT are o bază de peste 1.000 companii active şi este furnizor important al reţelelor de retail locale. Asesoft Distribution este certificată ISO 9001 şi activează prin reţeaua de parteneri în ţară şi în Serbia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb