ASTĂZI PSD organizează consultări cu reprezentanţii domeniilor afectate de pandemie

G.B
Politică / 28 octombrie 2021

PSD organizează consultări cu reprezentanţii domeniilor afectate de pandemie

PSD organizează astăzi o serie de consultări cu reprezentanţii sectoarelor economiei afectate de pandemie, în vederea identificării soluţiilor pentru depăşirea crizei sanitare în care se află ţara noastră, potrivit Agerpres.

Discuţiile vor avea loc în sistem hibrid, cu prezenţă atât la sediul central al partidului, cât şi online.

''PSD consideră că restricţiile haotice şi impredictibile impuse până acum de autorităţi, fără consultarea celor vizaţi, nu pot rezolva problemele deosebit de grave provocate de actuala pandemie", au precizat reprezentanţii PSD într-un comunicat.

Social-democraţii consideră că este nevoie de un plan coerent şi predictibil, acceptat de reprezentanţii sectoarelor afectate, pentru "O lună de solidaritate", cu scopul depăşirii actualului val al pandemiei şi revenirii cât mai rapide la normalitate.

Programul consultărilor este: sindicate - ora 10,00; Educaţie - ora 16,00; mediul de afaceri - ora 17,00.

Din partea PSD va participa un grup de specialişti din sănătate şi educaţie, sub coordonarea profesorului Alexandru Rafila.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Domnule CIOLACU.GENOCIDUL ROMANESC poate fi comparat cu GENOCIDUL Nazist provocat de Germania in al doilea razboi mondial.Romanii,nu inteleg de ce PSDul se cere la guvernare.? Doriti sa fiti partasi la aceasta DRAMA PROGRAMATA de PNL,USR si UDMR care a lovit poporul Roman.?Aveti cel mai numeros grup Parlamentar,asa ca chiar daca nu aveti majoritate,treceti la coagularea in jurul PSD,a tuturor imstitutiilor si cetatenilor care mai simt inca romaneste si luati impreuna cu acestia toate masurile legale care sa mai stopeze din GENOCID.Dupa ultimele sondaje de opinie,Romanii au mare incredere in PSD,asa ca nu ii dezamagiti si dumneavoastra prin dorinta de a va alia cu GROPARII Romaniei si Romanilor.TARA,este OCUPATA VREMELNIC de acesti UCIGASI si atunci cand vor pleca acasa fie demisi sau fugariti de catre romani,este obligatoriu ca PSD sa deschida un PROCES ca cel de la NIURENBERG,pentru CRIME cu PREMEDITARE impotriva POPORULUI ROMAN.Am vazut cum zilnic,mor in jur de 500 de romani,iar cei care conduc azi TARA,se agata de putere mai ceva ca niste HIENE care au rapus un pui de caprioara. "SISI" de la COTROCENI,a plecat la SISI al Egiptului sa il roage sa ii permita sa INMORMANTEZE niste ROMANI morti de COVID i9n PIRAMIDELE EGIPTENE,intrucat in Romania nu mai sunt locuri de VECI,asa de multi sunt romanii morti nu numai in spitale ci si in case sau prin santuri.Chemati langa dumneavoastra,SINDICATELE,ROMA NII care au inca JUDECATA nealterata,OAMENII de STIINTA si INTELECTUALII care vor binele acestei Tari,precum si SOCIETATEA CIVILA care constientizeaza faptul caTARA este in pericol de a intra in DISOLUTIE. Daca PSD simte rOMANESTE,fiti BASTIONUL care sa apere FIINTA acestui POPOR aflat in MARE PERICOL.!

    1. Mare ti-e gradina Doamneeeeeeeeeeeee!!! ...daca ati ajuns la "indobitocire in masa" nici nu va trebuie drepturi de autor ca va stie lumea cine ati fost si cine sunteti ....

      mai aveti putin si va trasformati gargara asta ieftina in religie de sunteti cu capu' (in nori) si credeti ca mergeti pe apa ...sa vorbiti si cu pretenu' Dani sa va canonizeze liderii ca sunteti toti niste sfinti de se inchina lumea cand "rasariti" voi ca  

      "Salvatorii si Mantuitorii Neamului Prostit" tot de voi ca el (mai marele si mai prea inalt fericitul cu binecuvantarea) a avut grija sa se "toarne" pe clopotul catredralei dar nu misca, nu "vibreaza" si nu se aude nimic sa ia atitudine si sa ajute "robii lui Dumnezeu" sa stea departe de spurcaciunea de virus de-i lasa pe toti sa rataceasca si sa bezmeticeasca in ciuda : 

      "Si nu ne duce pre noi in ispita 

      Ci ne izbaveste de cel rau"  

      ...fratilor ....resetati-va si recalibrati-va DISCENAMANTUL , macar ce e bine si ce e rau sa puteti discerne in "majoritatea" celor care va pretindeti "vox populi" ca e o mare galagie in capul vostru de au amutit si se crucesc toti sfintii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb