AUR: George Simion nu a primit niciodată o înştiinţare în legătură cu suspendarea dreptului său de a conduce autovehicule

V.G.
Politică / 30 septembrie 2022

George Simion nu a primit niciodată o înştiinţare în legătură cu suspendarea dreptului său de a conduce autovehicule

Deputatul George Simion, preşedintele AUR, afirmă că nu a primit niciodată o înştiinţare în legătură cu suspendarea dreptului său de a conduce autovehicule şi susţine că nu a avut niciodată cunoştinţă de existenţa unui dosar penal deschis la Poliţia Municipiului Buzău, în legătură cu vătămarea corporală din culpă a unei persoane într-un accident rutier în care ar fi fost implicat, transmite Agerpres.

"Domnul deputat George Simion, preşedintele Partidului AUR, nu a primit niciodată o înştiinţare în legătură cu suspendarea dreptului său de a conduce autovehicule. De asemenea, domnul deputat George Simion nu a avut niciodată cunoştinţă de existenţa unui dosar penal deschis la Poliţia Municipiului Buzău, în legătură cu vătămarea corporală din culpă a unei persoane într-un accident rutier în care ar fi fost implicat. Domnul deputat George Simion comunică faptul că a existat un incident rutier minor, o uşoară tamponare, asupra căreia s-a convenit amiabil, fără victime", precizează astăzi AUR.

AUR menţionează că presupusa victimă a acestui incident minor nu a avut nevoie de zile de îngrijiri medicale şi nu a suferit vătămări.

"Infracţiunea pentru care s-au făcut cercetări nu există, soluţia legală ce trebuia dispusă în cauză fiind aceea de clasare în baza articolului 16 lit. a, Cod Procedură Penală. O astfel de situaţie nu atrage în nici un fel suspendarea dreptului de a conduce a persoanei implicate într-un incident rutier minor, fără victime. Domnul deputat George Simion face precizarea că nici legea nu prevede suspendarea dreptului de a conduce în situaţia clasării, decât dacă a existat o vătămare consemnată într-un act medico-legal. În consecinţă, orice altă discuţie lansată în spaţiul public pe acest subiect este tendenţioasă şi este direcţionată exclusiv împotriva imaginii domnului preşedinte al Alianţei pentru Unirea Românilor, deputat George Nicolae Simion", transmite partidul AUR.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. El nu primeste instiintari doar de la Putin...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb