AUR solicită începerea urmăririi penale împotriva lui Raed Arafat

J.P.
Politică / 1 octombrie 2021

AUR solicită începerea urmăririi penale împotriva lui Raed Arafat

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat, vineri, începerea urmăririi penale împotriva şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, pe care îl consideră "principalul responsabil moral pentru toate tragediile din ultimii ani petrecute în spitalele din ţară", conform Agerpres.

"Raed Arafat trebuie să plece acum! Şi nu doar să plece, ci şi să dea socoteală în faţa legii pentru incompetenţa, iresponsabilitatea lui şi complicitatea lui! Pentru oamenii care au murit în chinuri, sufocaţi şi arşi, pentru suferinţa provocată rudelor lor, vinovaţii trebuie să plătească! Iar mâine ieşim în stradă, aşa cum am făcut-o şi după Colectiv, pentru a ne arăta solidaritatea cu victimele nepăsării guvernanţilor. Ajunge cu atâtea sacrificii pe altarul incompetenţei!", a declarat copreşedinte AUR George Simion, potrivit unui comunicat de presă.

Vineri dimineaţa a avut loc un incendiu la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, soldat cu şapte pacienţi morţi.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. E si normal! Caci banditul asta de Fantomas a fost partas si complice de o buna bucata de vreme, la toate incendiile din spitalele romanesti! Ar cam fi cazul sa fie anchetat, dar ma indoiesc ca se va intampla asta, tinand cont de sprijinul total pe care il acorda papusarii oculti din exterior! O s-o ancheteze in schimb, pe femeia de serviciu de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa!

    1. Mai părtaș ești tu, AUR și toți ceilalți cretini ce au dus campanii anti-vaccinare.

      Incendiile astea au loc pentru că sistemul medical și așa vai de capul lui, e supra-solicitat de pacienți COVID (majoritatea covidioți nevaccinați), iar fiecare spital trebuie să improvizeze ca să aibă unde-i băga.

      Dai niste limbi ditr-alea umede in fundul umflat al Arafatului, idiotule util al Sistemului, caci poate asa il mai cureti de rahatul acumulat din belsug!

      Ce ce e supra-solicitat sistemul? Sunt tot atâtea paturi la ATI ca și anul trecut. A crezut cineva că dispare COVID-ul?

      Dacă în loc de 120 milioane de doze de vaccin am fi cumpărat doar 30 milioane (x2 populația eligibilă) ar fi rămas 2 miliarde de EUR disponibili pentru construirea a 5-10 spitale, pentru cumpărarea de medicamente (anticorpi monoclonali, ivermectină, șamd).

      Nu înțeleg nici acum de ce nu există un call center cu 50 de medici disponibili non stop care să preia cazurile lejere (90% din toate cazurile de covid) să recomande tratament de la PRIMELE SIMPTOME!!! 

      E supra-solicitat de numărul mare de cazuri după cum am scris foarte clar mai devreme.

      Vaccinurile au fost cumpărate de UE nu de România.  

      Sunt tot atâtea paturi pentru că sunt tot atâția doctori. Se pot cumpăra zeci de mii de patru și chiar și niște canapele. Dacă n-ai doctori și asistente paturile sunt inutile. Nu se poate mări numărul de doctori/asistenți într-un an așa de ușor. 

      Dacă exista tratament eficient pentru boală de la primele simptome nu mai erau probleme. Dar nu există. Nevaccinatul susceptibil la forme grave tot la ATI ajunge indiferent dacă ia sau nu paracetamol din prima zi. 

      Banditul este protejat, DE CINE? Asta este intrebarea. Toate nenorocirile din spitalele romanesti (incepand cu Maternitatea Giulesti pana astazi) se datoreaza in mare parte acestui BANDIT!!

      Avem "Stare de Urgenta", deci se poate convoca un Tribunal Militar Special , si judecarea Banditului in procedura de urgenta. Hotararea acestuia nu poate fi decat ""Pedeapsa Capitala in procedura de Urgenta"!!

      Ce mai asteptati??!!!  

      " Hotararea acestuia nu poate fi decat ""Pedeapsa Capitala in procedura de Urgenta"!!

      Corect! 

    nici Satan nu l-a putut clinti , cine stie ce proptele are !?

    Și asta este un parvenit și un incompetent!

    Veneticul asta vanat venit de la dracu' sa-l pieptene a fost primit de romani ca un caine de pripas si acum musca mana celor ce i-au dat sa manance o paine. Dracu' sa te ia limbric vanat in cerul gurii !!!

    Ce poate face dl Arafat când 20 de mil de români gândesc si muncesc alandala!? Mi-e rușine, ca român, când un neica nimeni de la AUR gândește în asemenea hal!

    1. este normal sa-ti fie rusine de tine , sclav , obisnuit sa stea in genunchi in fata strainilor . gaozarilor !

    Ce aveți cu dr arafat ?

    El e inginer cu problemele electrice? 

    El se ocupă cu verificarea, întreținerea , repararea aparatelor electrice ? 

    El v-a îndemnat să nu vă vaccinați și să nu purtați mască ? 

    S-au supraaglomerat spitalele cu pacienții civid gravi, aparatura , oxigenul suprasolicitat.... 

    Poți să nu -i internezi , să nu le dai oxigen ???? 

    Consumul de oxigen a crescut de 50 ori

    Suntem în război cu acest nenorocit de virus și voi sunteți mult mai vinovaț , voi ce huliți vaccinarea, masca, fără a avea studi medicale  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb