Băsescu: Întâlnirile mele cu Victor Ponta, "pisicuţ", sunt un "deliciu"

E.D.
Politică / 21 august 2014

Băsescu: Întâlnirile mele cu Victor Ponta, "pisicuţ", sunt un "deliciu"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, că "întâlnirile lui cu Victor Ponta, pisicuţ, sunt un deliciu", precizând că în principiu nu vrea să mai facă publice înregistrări de la întâlnirile sale cu şeful Guvernului.

"Deşi n-am să vă spun dacă a venit cineva, fie el şi Iohannis la mine acasă, am să vă spun că întâlnirile mele cu Victor Ponta, în care el este ca un pisicuţ caraghios, sunt un deliciu. Vă asigur că are tupeu maxim făcând un caz din posibila vizită a lui Iohannis la mine acasă, din posibila vizită, bazat pe o poză care nu spune nimic. Dacă voi mai produce înregistrări cu Victor Ponta, veţi constata penibilul. În principiu nu voi mai face publice astfel de înregistrări, dar dacă mă obligă prin atitudine publică, o voi face. (...) Vă asigur că o să-l vedeţi spunând în faţa mea < < Sunt fericit, domnule preşedinte, dar sigur că da, domnul preşedinte, aşa facem, domnule preşedinte > >, iar când iese afară înjură sau îi face procese de intenţie lui Iohannis. Ce fel de om e ăsta, cum poate fi omul ăsta preşedintele României?", a declarat Traian Băsescu într-o emisiune televizată.

Totodată, şeful statului a afirmat că Victor Ponta vrea să obţină funcţia de preşedinte al României pe "ura împotriva lui Băsescu".

"Şi mai grav, este un preşedinte care vrea să-şi obţină mandatul pe ură, ura împotriva lui Băsescu. Eu îl atenţionez public, i se va întoarce în cap ura pe care o sădeşte. Au sădit-o foarte bine Antenele, iar el s-a urcat pe acest val. Eu mai am trei luni şi plec, dar această ură i se va întoarce în cap, pentru că nu va putea să livreze populaţiei ce a minţit că poate să livreze", a mai spus preşedintele României.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. domn Capitan,

    asa la impresia artistica maestrul Make(R) se afla in pole position in ceea ce priveste alura pe care mi-as dori-o, insa parerile dvs. incep din ce in ce mai mult sa-i faca concurenta. Eu am deja scenariul noului film de actiune gata. Se numeste MAXIMUS TRAIANUS OBLIGATOR...Cum la noi la o scara vecina au inceput deja filmarile o sa-i rog daca pot sa-mi imprumute echipa sa va prezentam o mostra. I pup You :-)))) 

    1. Mare bestie esti! parca scenariul era cu MAXIMUS TREICHL TERMINATOR, chiar esti convins ca te pricepi la toate? 

      Pentru domnul Bestea este doar un deliciu. 

      mai ales atunci cand a spus ca a luat in mana carma si acum vireaza in directia buna, iar domnul Roiss abia acum si-a dat seama ca este sef pe un petrolier(va rog nu radeti sunt declaratii oficiale si le poate verifica Maestrul sau chiar publica :-)

      de aceea putem atrag atat publicul matur cat si cel imatur.

    Totusi, articolul este materializarea unui interviu si atat. Este pacat ca un prim-ministru nu reuseste sa aibe o comunicare respectuoasa cu presedintele. Dar asta este din cauza lui: are alte treburi decat politica, fiind administratorul tarii, si este si mai tanar, impunandu-se putina buna-cuviinta fata de cei mai in varsta, sau cel putin mai putin tupeu fata de o institutie de prim rang al unei tari. In rest, le cam stim. Si sincer, chiar daca nu sunt pro-Basescu, recunosc faptul ca intr-adevar, dl.Ponta isi bazeaza politica pe ura personala si nu pe proiecte, pe materializarea unei activitati concentrate pe dezvoltare economica si pe dovada ca stie sa se inconjoare cu specialisti in administrare publica. In rest, cred ca intr-adevar PSD ne-a tras iar clapa cu dl.Ponta si ai lui, adica au mai amanat dezvoltarea tarii inca 2-3 ani cel putin, adica ce au facut permanent. Ce ma sperie este ca exista acum oameni care spun in mass-media aceste lucruri, dar parca noi tot nu bagam la cap nimic. Mi-e ca iar inchidem ochii si votam aiurea. Si iar nu scapam de oalele si ulcelele astea cu care ne-am procopsit in ultimii 25 de ani si nici de marionetele lor de nimic. Totusi, oamenii pot fi judecati si dupa ceea ce fac, nu numai dupa ceea ce zic. Si la naiba, chiar suntem tampiti, nu vedem cata rautate au in ei oamenii astia? Iar de Voiculescu ce vreti, sa-si dezminta trecutul? Normal ca se protejeaza cat poate si el, asa cum fac toti cei care au facut ce-au facut in 1989, bazandu-se pe o crima. Cum sa nu faca tot posibilul sa ascunda, sa amane, sa faca orice pentru a ascunde adevarul? Sincer, cui ii mai serveste adevarul? Acum e mai important sa prindem valul, iar il avem la dispozitie, si noi parca suntem orbi. Sa prindem valul, sa dam drumul la motor, sa luam banii de la UE si sa construim infrastructura, sa incurajam antrepriza privata, si sa numim niste administratori decenti si modesti ai averii nationale, care sa repare toate stricaciunile din ultimii 25 de ani. Iar cu istoria, o sa se gaseasca altii care sa o corecteze.

    1. Este pacat ca un prim-ministru nu reuseste sa aiba o comunicare respectuoasa cu presedintele. 

      Asta, daca esti credincios limbii romane. 

      Ce fel de administratori? toti sunt unelte politice, altfel cum s-ar explica venitul de 90000 (da, nouazeci de mii!) euro/luna? 

      Plus afacerile nana, banii si apartamentele de la milionarii din afacerile imobiliare cu institutul agricol plus banii lui bercea mondialul plus banii lui nis petroleum aka gazprom plus banii din afacerile de cand era primar, plus banii din flota plus banii din vanzarea alro+mechtel,+banii,+banii,+ba nii,!!!.Mare hotoman jegosul securist de nimic .Cred ca are la activ un prejudiciu de cateva miliarde adus Romanieiabia astept sa-l vad 100 la zdup el si cu "familia" lui.Cu "marea familie" , daca ma intelegeti.

      Laso balta... Intreaba-l pe ex ministru SOVA ce onorariu a dat d-lui prim ministru PONTA din "afacerea necurata" avuta cu CEnergetic Turceni si Rovinari ? Nu in ultimul rand e de o penibilitate nedescrisa sa te prezinti tu la un presedinte in "halul" in care sa prezentat privind reducerea CAS-ului ... Este de "rasul" curcilor Este repetent intrutotul si la propriu si la figurat bSi apoi mai vrei sa fii presedinte. Pai la o deplasare intr-o colectivitate in Europa cred ca d-nul nostru prim ministru este "pe dinafara" se uita ca ......la poarta noua.

      Daca spui astea atunci trebuie sa realizezi ca faci exact distrugerea celor Secu ce inca au puterea...deci viseaz mai departe cu ochii deschisi larg !

    Da-te-n bdiata ta de caraghios raufacator!

    1. Esti ratacit rau Pribeagule: despre cine vorbesti, cu cine te rafuiesti? pe cine injuri? din fraza ta nu reiese nimic. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb