BAT, recunoscut ca Global Top Employer pentru al cincilea an consecutiv

S.B.
Companii / 9 februarie 2022

BAT, recunoscut ca Global Top Employer pentru al cincilea an consecutiv

British American Tobacco (BAT) a fost recunoscut ca Global Top Employer pentru al cincilea an consecutiv, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

BAT este una dintre cele unsprezece companii care au primit certificarea Global Top Employer în 2022, pe baza unei evaluări ample a practicilor angajatorilor în şase domenii de resurse umane şi douăzeci de indicatori, între care strategia pentru dezvoltarea angajaţilor, mediul de lucru, achiziţie de talente, învăţare, bunăstare, diversitate şi incluziune şi multe altele.

În plus faţă de recunoaşterea de Global Top Employer, BAT a fost nominalizat ca angajator de top în treizeci şi trei de ţări din Africa, regiunea Asia Pacific, Europa, Orientul Mijlociu şi America Latină. Statutul de angajator de top este o recunoaştere a angajamentului asumat de BAT pentru atragerea celor mai competenţi profesionişti, pentru investiţie continuă în dezvoltarea angajaţilor şi pentru crearea unui mediu de lucru excelent.

Hae In Kim, Director pentru Talent, Cultură şi Incluziune în cadrul BAT, a spus:

"Certificarea de Global Top Employer pentru al cincilea an consecutiv este o recunoaştere a culturii incluzive dezvoltate de BAT, a implicării şi a mediului de lucru inovator. Ne străduim permanent să menţinem un mediu de lucru în care angajaţii se simt abilitaţi şi sprijiniţi şi suntem încântaţi că acest efort este recunoscut.

Angajaţii noştri sunt cel mai important atu al nostru. Şi niciodată acest lucru nu a fost mai relevant decât în aceşti ultimi doi ani, în care fiecare dintre membrii echipei noastre a demonstrat o capacitate remarcabilă de adaptare, implicare şi flexibilitate, în ciuda dificultăţilor cauzate de contextul pandemic. Datorită lor, călătoria noastră de transformare se construieşte pe o performanţă puternică şi susţinută.

Colegii noştri au un rol de importanţă crucială în îndeplinirea obiectivului companiei de a construi un viitor mai bun şi suntem mândri să fim recunoscuţi pentru angajamentul asumat de a ne consolida impactul pozitiv."

BAT şi-a asumat obiectivul de a construi un viitor mai bun - A Better Tomorrow - şi de reducere a impactului afacerii sale prin dezvoltarea unei noi categorii de produse plăcute şi cu risc redus. Susţinerea unei culturi organizaţionale în care angajaţii sunt încurajaţi să se dezvolte, să crească şi să inoveze într-un mediu divers şi incluziv a fost întotdeauna un obiectiv important pentru BAT şi este un element central în accelerarea acestei transformări.

Încă din 2009, BAT este certificat ca angajator de top într-o serie de regiuni din întreaga lume, o recunoaştere a eforturilor susţinute pentru încurajarea şi dezvoltarea potenţialului celor peste 52,000 de angajaţi ai companiei la nivel global.

David Plink, CEO al Top Employers Institute, a menţionat următoarele:

"În contextul unui an extrem de solicitant care, la fel ca şi anul anterior, a avut un impact semnificativ asupra organizaţiilor din întreaga lume, angajatorii noştri de top la nivel mondial au continuat să prioritizeze, adeseori prin măsuri excepţionale, menţinerea unor condiţii de lucru extraordinare pentru angajaţi.

Ca angajator de top la nivel global, BAT a demonstrat angajamentul solid faţă de angajaţii săi asumat la nivel internaţional şi reflectat în numeroase pieţe. BAT se alătură astfel unui număr restrâns de companii care au primit certificarea la nivel global prin intermediul programului Top Employer. Suntem foarte încântaţi şi îi aplaudăm pentru acest merit şi în 2022."

Procesul de certificare Top Employer este derulat anual de către Top Employer Institute, o organizaţie independentă care studiază condiţiile de lucru oferite angajaţilor de către marile companii din întreaga lume. Certificarea recunoaşte angajatorii care oferă cele mai bune practici de angajare, permiţând angajaţilor să se dezvolte personal şi profesional, prin excelente rezultate profesionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb