BDY Invest a vândut locuinţe de peste 3 milioane de euro, în primul trimestru din 2014

A.C.
Companii #Imobiliare / 29 aprilie 2014

BDY Invest a vândut locuinţe de peste 3 milioane de euro, în primul trimestru din 2014

Dezvoltatorul imobiliar BDY Invest, deţinut de fondul de investiţii finlandez Ahlstrom Capital continuă construcţiile în ansamblurile rezidenţiale Scandinavia şi Fortuna (şoseaua Alexandriei), după încasări de peste 3 milioane de euro în primele trei luni ale anului current, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Astfel, finlandezii vor începe lucrările la faza a doua a proiectului care vizează construirea a peste 1000 de apartamente noi, dintre care 230 vor fi date în folosinţă la finalul anului 2014. În prezent, în ansamblurile rezidenţiale locuiesc peste 1000 de persoane iar alte 150 se vor muta în cursul acestui an. La finalul etapei a doua a proiectului, în ansamblurile rezidenţiale deţinute de grupul finlandez se vor muta alţi 2500 locatari.

Nicu Stânga, Director General Premium Imobiliare: "Decizia grupului este să demareze în luna mai a doua fază a proiectului, care presupune construcţia a peste 1000 de apartamente, dintre care 230 vor fi gata până la finele anului. Am înregistrat un început foarte bun de an, cu vânzări care au atins în primele trei luni peste 3 milioane de euro. Au fost achiziţionate noi locuinţe în ansamblurile rezidenţiale pe care le dezvoltăm pentru că oferta noastră este profund calibrată la aşteptările financiare şi de confort ale cumpărătorilor. Pe de altă parte, am văzut că piaţa răspunde foarte bine la serviciile pe care familiile le au la dispoziţie în cadrul unui ansamblu rezidenţial. Aşa că grupul finlandez a gândit proiectul rezidenţial cu parcuri în interiorul acestuia, terenuri de volei, basket, mini-piste de biciclete, supermarket, curăţătorie, farmacie, zone de relaxare şi sport ş.a.. Aş spune că un alt motiv pentru care mulţi locuitori au ales să achiziţioneze apartamente în aceste complexe se referă la calitatea vecinilor din ansambluri".

Preţurile apartamentelor incep de la 28.500 euro pentru o garsonieră cu loc de parcare inclus. Pentru apartamentele de 2 camere preţurile anunţate de dezvoltator sunt de 43.900 euro, în timp ce un apartament de 3 camere va putea fi achiziţionat cu 58.900 de euro. Toate locuinţele includ loc de parcare suprateran şi se predau complet finisate, inclusiv cu instalaţii de aer condiţionat, sisteme de alarmă şi corpuri de iluminat. Complexul dispune de străzi şi alei asfaltate, iluminat public, linie RATB până în incinta ansamblului, utilităţi racordate la reţeaua oraşului Bucuresti. De asemenea, apartamentele situate la parter au inclusă şi o grădină proprie.

Potrivit comunicării, dezvoltatorul imobiliar BDY Invest promite pentru luna mai un discount de pana la 9000 euro pentru aciziţionarea de locuinţe în cadrul complexului Scandinavia şi loc de parcare subteran în valoare de 2900 euro oferit gratuit, pentru cei care doresc să cumpere un apartament în complexul Fortuna Residence.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb