Bebeluşul intrat în stop cardio-respirator la botez a murit

A.P.
Miscellanea / 1 februarie 2021

Bebeluşul intrat în stop cardio-respirator la botez a murit

Bebeluşul de şase săptămâni din Suceava care a ajuns la spital duminică, după ce a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după ce a fost botezat prin scufundare în cristelniţă a murit luni dimineaţă, în jurul orei 6:00. El se afla la secţia ATI, unde fusese intubat şi ventilat mecanic, scrie News.

Copilul a fost creştinat duminică la biserica Zanca iar preotul ar fi scufundat copilul în cristelniţă, în loc să îl ude pe cap cu apa sfinţită.

La scurt timp de la botez, copilul a intrat în stop cardio-respirator, scriu jurnaliştii din presa locală.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, a declarat pentru News.ro că un echipaj de terapie intensivă mobilă a preluat copilul şi l-a transportat la unitatea de primiri urgenţe Suceava.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Nu am inteles niciodata rostul scufundarii copilului cu totul in cristelnita la botez. Daca iei apa sfintita intr-o mana sau cu o cana si ii torni pe cap, nu e tot botez ???

    Au si preotii astia libidinoseniile lor..  

    1. La fel cum nu ai inteles ca acestea lucruri nu sunt pentru a le intelege (tu). Sunt parte dintr-o credinta, crez, traditie s.a. Ratiunea nu este pe primul plan.

      Iar ultimul tau comentariu este gratuit, rau intentionat si el insusi libidinos. Fi mai decent, chiar si online.

      Nota: nu sunt defel credincios. 

      esti doar idiot

      Sistemul de botez practicat de unii preoti ortodocsi este barbar in conditiile actuale.Daca pana mai secolele trecute,botezul prin scufundare in apa rece,avea rolul unei sel ectii naturale,respectiv cine supravietuia aceastei etape,devenea un individ sanatos,capabil sa invinga ulterior bolile .Actualmente aceasta metoda de botez trebuie eliminata.Cat priveste faptul ca aceste lucruri sunt parte dintr-o credinta,traditie,cum afirma anonimul de mai sus este in totalitate fals.Isus a fost botezat in apa Iordanului nu prin scufundare ci prin turnarea unei mici cantitati de apa pe frunte.

      Cred si sper ca nu discutam acum daca moartea copilului a fost sau nu o tragedie. Suntem de acord, este o tragedie inimaginabila.

      Mesajul meu catre Cristian (trebuie sa recunosti marea ironie dintre vederile lui si numele sau "de botez") era ca nu este pentru el (sau oricine) sa inteleaga. Nu ratiunea are primul plan in discutarea riturilor. Nu conteaza pentru rit ca el, Cristian, nu intelege. 

      Mesajul lui Cristian contine si intrebarea ignoranta: “Daca iei apa sfintita intr-o mana sau cu o cana si ii torni pe cap, nu e tot botez?”. La carte scrie “cautati, si veti gasi” iar raspunsul teologilor crestini (majoritatea riturilor) este ca nu. De ce? Sa caute fiecare.

      Acum ca m-am explicat, anonimule GOGU, de ce e barbar si trebuie eliminat. Despre temperatura nu zice nicaieri si nu stiu de ce presupui ca trebuie cu apa rece? In plus, ce este fals? Ca botezul face parte din credinta s.a.? Ca botezul prin imersiune? Explica, te rog? Presupun ca esti reformat (Iisus cu un singur i) si ar fi fost frumos sa spui daca da; sa stie lumea de unde vii. Si ai astfel ocazia sa spui cum e la voi si de ce. 

      In apa rece erau botezati copiii inainte.Se presupunea ca toti copiii trebuie sa reziste fiindca e botez.Cei care nu rezistau ,se spunea :asta e, asa a vrut Dumnezeu!Se pare ca nu este chiar asa fiindca Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n traista.Gogu stie ce zice dar te faci ca nu pricepi,anonimu1.1(barat)!

      Ba nene...

      Da' nu exista subiect pe care sa nu te pronunti, evident in deplina cunostinta de cauza... 

      Ii fii matale un geniu clasic in viata si noi nu te cunoastem!?

      Sau lucrezi la norma... 

    O noua rusine pe obrazul bisericii ortodoxe. Popa criminal!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb