"Becker Aviation Trans"se extinde în sectorul serviciilor de tratament aviochimic

Anca Iovan
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 28 septembrie 2007

"Becker Aviation Trans"se extinde în sectorul serviciilor de tratament aviochimic

Firma Becker Aviation Trans SRL Bucureşti, specializată în operaţiuni de lucru aerian şi aviaţie generală, îşi extinde activitatea în sectorul serviciilor de tratament aviochimic, compania câştigând de curând statutul de dealer în România al companiei americane Apollo Spray Systems.

Apollo Spray Systems a introdus pe piaţă aparatele High Volume Low Pressure (HVLP) în 1970, revoluţionând domeniul sistemelor de pulverizare. Astfel, instalaţia DTM-4, special concepută pentru elicopterul R44, este cea mai recentă realizare a acestei companii.

Apollo Spray System DTM-3 şi DTM-4, primele instalaţii de acest gen din România, respectă standardele internaţionale referitoare la tratamentele aeriene cu substanţe de înaltă concentraţie cu un dozaj precis al substanţei active.

Domnul Christian Becker, administratorul firmei, a declarat că societatea pe care o conduce are posibilitatea să ofere aceste instalaţii instituţiilor fitosanitare, operatorilor implicaţi în tratamente aeriene, proprietarilor de mari suprafeţe agricole, ce necesită tratamente cu substanţe pentru protecţia plantelor, precum şi societăţilor comerciale cu activitate în agricultură în ideea înlocuirii unor echipamente depăşite şi cu randamente reduse". Cele două sisteme de pulverizare aeriană au o productivitate de 70, respectiv 80 hectare/oră.

Becker Aviation a efectuat în ultimii ani tratamente aviochimice pe litoralul Marii Negre, în cartierele rezidenţiale Băneasa şi Paradisul Verde, precum şi în parcurile vilelor prezidenţiale de la Scroviştea şi Neptun.

Anul acesta, firma a oferit servicii de tratament aerian în diverse zone din judeţul Timiş, inclusiv în Timişoara, utilizând pentru prima data în România instalaţia DTM-4. Becker Aviation este o prezenţă activă pe piaţa din România de peste un deceniu, operând o flotă ce cuprinde elicoptere Robinson 22 şi elicoptere Robinson 44. Preşedintele companiei a declarat că preţurile elicopterelor variază de la 400.000 de dolari pentru R44 , la 200 000 de dolari pentru R22.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb