BenQ lansează camera foto digitală C1060

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 octombrie 2008

BenQ extinde seria C de camere foto digitale prin lansarea modelului C1060 de 10 megapixeli ce va fi disponibilă începând cu luna noiembrie la partenerii BenQ, la preţul de 299 RON, anunţă un comunicat al companiei.

C1060 beneficiază de zoom optic 3x, stabilizator de imagine Super Shake Free, sensibilitate ISO ridicată, funcţie Smile Catch şi posibilitate de înregistrare video cu efectuare de zoom. Modelul C1060 se remarcă printr-o serie unică de texturi, linii de design şi materiale elegante, iar sistemul de prindere din piele conferă senzaţia de confort şi, în acelaşi timp, de durabilitate.

Noul model este echipat cu un ecran TFT LCD de 2,7 inci ( aprox 6,8 cm) şi stabilizator de imagine Super Shake Free. În acelaşi timp, senzorul modelului oferă o sensibilitate ridicată, echivalentă ISO 3200, care permite fotografierea în condiţii de luminozitate scăzută fără a fi nevoie de bliţ. Rezultatul sunt imagini surprinse în culori vii şi naturale. În modul de filmare, camera oferă zoom optic 3x şi permite surprinderea de imagini la o rezoluţie de 720 x 400, cu o proporţie a imaginii de 16:9 sau de 640 x 480 şi 30 de fotograme pe secundă în format M_JPEG.

Modul de funcţionare Smile Catch permite fotografierea în rafale ori de câte ori apare un zâmbet în obiectiv. Camera dispune şi de mod de funcţionare P/Av/Tv/M - în modul P camera ajustează automat deschiderea / viteza diafragmei în concordanţă cu mediul în care are loc fotografierea; în modul AV camera ajustează deschiderea diafragmei pentru a fi în concordanţă cu distanţa până la subiectul fotografiei; în modul TV camera reglează viteza de deschidere a diafragmei pentru a decide timpul de expunere, în timp ce modul M permite reglarea manuală a ambelor caracteristici pentru surprinderea de imagini la calitate profesionistă. În plus, modelul permite adăugarea a zece modele presetate de rame pentru a conferi fotografiilor şi mai multă personalitate.

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizorii de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologiile de convergenţă digitală şi de reţea. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, uşurinţă în utilizare şi tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de "Bringing Enjoyment and Quality to Life," incluzând proiectoare digitale, monitoare şi televizoare LCD, camere digitale, telefoane mobile, notebook-uri, dispozitive de stocare, media şi periferice (mausuri şi tastaturi). Veniturile din 2007 ale corporaţiei BenQ au depăşit 1.83 miliarde USD (venituri consolidate ale diviziilor de producţie şi de business pentru produsele marcă proprie).

Grupul BenQ este format în prezent din 12 companii care operează independent folosind resurse comune şi împărtăşesc aceleaşi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în producţia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation şi Wellypower Co., Ltd. Veniturile din 2007 ale grupului BenQ au depăşit 23 miliarde de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb