Brandurile Pehart Grup intră pe noi pieţe europene; Pufina câştigă popularitate dincolo de graniţe

T.B.
Companii / 25 iulie 2023

Ovidiu Hoza, National & Export Sales Manager al Pehart Grup

Ovidiu Hoza, National & Export Sales Manager al Pehart Grup

Pehart Grup intră pe noi pieţe europene cu produsele finite comercializate atât sub brandurile proprii, cât şi cele private label (mărcile proprii ale retailerilor).

Cea mai veche şi totodată cea mai modernă fabrică de hârtie din România produce anual în cele două fabrici ale sale de la Petreşti şi Dej 100.000 tone de hârtie tissue şi procesează produse finite de peste 75.000 tone. 35% din totalul producţiei merge în acest moment la export. Iar dacă până acum hârtia de uz industrial era cea care constituia cea mai mare parte a exporturilor, compania din România îşi doreşte să intre pe rafturile magazinelor din cât mai multe ţări europene cu produsele sale finite. Serbia, Albania, Bulgaria, Grecia, Ucraina, Republica Moldova, Austria şi Germania sunt ţările în care Pehart Grup comercializează produse din cele mai populare braduri ale sale, Pufina şi Alint, iar anul acesta compania intenţionează să intre pe pieţele din Ungaria, Croaţia, Macedonia şi Muntenegru.

"Obiectivele pe care le urmărim în strategia de export sunt dezvoltarea brandurilor Pufina şi Alint la nivel internaţional şi consolidarea poziţiei companiei în Europa de Sud-Est. Urmărim crearea de noi pieţe, precum şi identificarea altor oportunităţi prin dezvoltarea portofoliului", spune Ovidiu Hoza, National & Export Sales Manager al Pehart Grup.

Serbia este ţara în care compania exportă cele mai multe produse de brand - Pufina şi Alint - din producţia de produse finite a Pehart Grup (hârtie igienică, prosoape de hârtie, şerveţele de masă şi faciale etc).

"Produsele din brandul Pufina se bucură de popularitate nu numai în ţară, ci şi dincolo de graniţe", spune Ovidiu Hoza. "În toate ţările unde o exportăm, după ce articolele sunt poziţionate la raft, constatăm că cererea este în creştere continuă. Calitatea oferită consumatorului final este ceea ce pledează în favoarea acestui brand. Astfel, înregistrăm un trend de creştere accelerat al volumului exporturilor", explică managerul de vânzări al Pehart Grup.

De altfel, compania investeşte anul acesta peste 20 milioane de euro atât în eficientizarea energetică a liniilor de producţie, cât şi în diversificarea portofoliului de produse şi creşterea capacităţii de export. Anul trecut, compania a lansat 3 noi sortimente de hârtie igienică umedă sub brandul Pufina şi îşi doreşte să intre în acest an pe piaţa produselor AfH (Away From Home). Aproximativ un sfert din valoarea totală a investiţiilor din 2023 va fi orietată spre noua linie de conversie pentru produsele de tip AfH.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pe când o listare la bursă?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb