Bricostore lanseaza "Cel mai bun pret din Romania!" pentru produsele marca- proprie GO/ON

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 26 octombrie 2009

Bricostore anunta in premiera pe piata romaneasca lansarea unei game proprii de produse - marca GO/ON, in cadrul unei campanii nationale de promovare sub conceptul, "Cel mai bun pret din Romania!".

Bricostore vine in sprijinul clientilor sai si aduce pe piata din Romania produsele marca GO/ON, ce acopera principalele domenii de bricolaj si include instrumente pentru gradinarit, unelte, obiecte sanitare, scule electrice. Totodata, noile produse distribuite exclusiv in magazinele Bricostore sunt destinate spatiului domestic, oferind un sprijin real pasionatilor de do-it-yourself (DYI).

Campania de promovare "Cel mai bun pret din Romania" se va desfasura la nivel national in perioada 21 octombrie- 1 noiembrie, atat pe mediile consacrate (TV, cotidiene nationale si locale si panouri outdoor), cat si pe medii neconventionale (canalul de informatii din statiile de metrou).

Un punct central al acestei campanii sunt magazinele Bricostore, unde clientii vor avea posibilitatea de a castiga premii la fiecare ora, alaturi de marele premiu reprezentat de o masina, la tombola organizata in data de 7 noiembrie.

Despre Bricostore

Grupul francez Bricostore face parte din compania Bresson, o companie care a fost creată cu mai mult de 150 de ani în urmă. Încă de la începuturi, compania a avut ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul. În acest moment mai deţine în Franţa supermagazine alimentare Monoprix şi spaţii comerciale But, destinate articolelor de mobilier.

În România, Bricostore vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor săi cu cele mai potrivite produse, idei şi servicii pentru renovarea, construirea şi amenajarea casei şi grădinii. Bricostore pune la dispoziţia clienţilor săi peste 40.000 de produse pentru construirea, renovarea şi amenajarea casei. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina.

Bricostore detine in Romania 14 magazine in principalele orase ale tarii : Bucuresti, Braşov, Ploieşti, Băneasa, Bucureşti, Constanţa, Piteşti, Arad, Brăila, Focşani, Suceava, Oradea, Călăraşi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb