BRITISH AMERICAN TOBACCO Investiţie de 175 milioane euro în fabrica din Ploieşti

S.B.
Companii / 4 iunie 2020

Investiţie de 175 milioane euro în fabrica din Ploieşti

British American Tobacco anunţă finalizarea unei investiţii de 175 de milioane de euro în fabrica sa din Ploieşti într-un comunicat remis redacţiei.

Aceasta este cea mai recentă etapă din cadrul investiţiei începute în 2018, când fabrica a început să producă consumabile pentru glo, produsul de încălzire a tutunului al companiei, pentru Uniunea Europeană.

Potrivit companiei, investiţia a permis dezvoltarea unui nou spaţiu de producţie pentru consumabilele destinate produselor de încălzire a tutunului, precum şi o extindere a capacităţilor existente de producţie de ţigarete şi a inclus achiziţia de maşini şi dezvoltarea clădirilor şi a infrastructurii. În total, a fost creat un spaţiu suplimentar de producţie de circa 4.200 de metri pătraţi, o creştere de aproape 20% în mai puţin de 2 ani.

"Cele 175 de milioane de euro investite în fabrica din Ploieşti în ultimii doi ani demonstrează hotărârea noastră de a continua parteneriatul strategic pe care îl avem cu România. Investiţia atestă, de asemenea, angajamentul nostru faţă de produsele cu potenţial de risc redus, deoarece o componentă majoră a acestei investiţii a constat în transformarea României în centru de producţie al consumabilelor pentru produsele care încălzesc tutunul pentru Uniunea Europeană", a spus Ram Addanki, Director Aria Europa Centrală şi de Sud, British American Tobacco.

Fabrica British American Tobacco din Ploieşti este a doua cea mai mare fabrică a grupului din Uniunea Europeană după o investiţie de aproape 500 de milioane de euro de la înfiinţarea fabricii în 1996 şi până în prezent. Aproape 1.100 de persoane lucrează în fabrică. Majoritatea produselor fabricate la Ploieşti - consumabile din tutun pentru glo şi ţigări - sunt exportate în alte ţări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb