Bugetul pe 2021, dezbătut de Parlament

J.P. ; G.U.
Politică / 25 februarie 2021

Bugetul pe 2021, dezbătut de Parlament

Actualizare - Comisiile reunite de buget-finanţe, raport favorabil pentru bugetul Camerei Deputaţilor

Bugetul Camerei Deputaţilor pentru anul 2021 a primit, joi, raport cu aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament, cu 24 de voturi 'pentru', unul 'împotrivă' şi 16 abţineri.

---

Actualizare - Comisiile reunite de buget-finanţe, raport favorabil la bugetul ANI

Bugetul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) pentru anul 2021 a primit, astăzi, raport cu aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament, cu voturi 23 de voturi "pentru" şi 17 abţineri.

---

Actualizare - Comisiile reunite de buget-finanţe, raport favorabil pentru bugetul Administraţiei Prezidenţiale pe 2021

Bugetul Administraţiei Prezidenţiale pentru anul 2021 a primit, joi, raport favorabil din partea Comisiilor de reunite de buget-finanţe din Parlament, cu 24 voturi 'pentru', 17 'împotrivă'.

---

Actualizare - Comisiile reunite de buget-finanţe, raport favorabil la bugetul CCR pe 2021

Bugetul Curţii Constituţionale a României pentru anul 2021 a primit, joi, raport de adoptare din partea Comisiilor de buget-finanţe din Parlament, cu 38 de voturi "pentru" şi trei abţineri.

---

Actualizare - Bugetul Curţii de Conturi a primit aviz favorabil din partea comisiilor pentru buget, finanţe şi bănci reunite

Bugetul Curţii de Conturi a României a fost avizat favorabil de Comisiile parlamentare pentru buget, finanţe şi bănci, reunite, cu un număr de 38 de voturi "pentru" şi trei abţineri.

---

Actualizare - Comisiile reunite de buget-finanţe, raport favorabil la bugetul Avocatului Poporului

Bugetul Avocatului Poporului pentru anul 2021 a primit, joi, raport de adoptare din partea Comisiilor de buget-finanţe din Parlament, cu 41 de voturi "pentru".

---

Actualizare - Comisiile reunite de buget-finanţe, raport favorabil pentru bugetul Senatului

Bugetul Senatului pentru anul 2021 a primit, joi, raport favorabil din partea Comisiilor de reunite de buget-finanţe din Parlament, cu 24 voturi pentru şi 16 abţineri.

În anul 2021, Senatul va primi de la bugetul de stat 250.388.000 lei (credite bugetare), în creştere cu 24,23% faţă de execuţia preliminată pe 2020.

---

Actualizare - Comisiile reunite de buget-finanţe, raport favorabil la bugetul CNA pe 2021

Bugetul Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru anul 2021 a primit, joi, raport cu aviz favorabil din partea comisiilor de reunite de buget-finanţe din Parlament, cu 23 de voturi "pentru", 14 împotriva şi trei abţineri.

---

Actualizare - Comisiile reunite de buget-finanţe, raport favorabil pentru bugetul Consiliului Legislativ

Bugetul Consiliului Legislativ pentru anul 2021 a primit, joi, raport de adoptare din partea Comisiilor de buget-finanţe din Parlament, cu 38 de voturi "pentru" şi 3 abţineri.

---

Actualizare - Bugetele instituţiilor din domeniul Justiţiei, avizate fără amendamente

Comisiile juridice şi Comisiile pentru constituţionalitate ale celor două Camere ale Parlamentului au avizat favorabil, joi, fără amendamente, bugetele instituţiilor din domeniul Justiţiei pe anul 2021, respectiv Ministerul Justiţiei, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii, Inspecţia Judiciară şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

De asemenea, au fost avizate bugetele pentru Curtea Constituţională, Consiliul Legislativ, Avocatul Poporului, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, Agenţia Naţională de Integritate, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

---

Actualizare - Bugetul MAE a fost avizat favorabil cu amendamente respinse în comisiile de specialitate

Bugetul Ministerului Afacerilor Externe a fost avizat favorabil cu amendamente respinse în comisiile de specialitate.

---

ACTUALIZRE - Bugetele SGG şi AEP au fost avizate fără amendamente de Comisiile de administraţie

Bugetele Secretariatului General al Guvernului şi Autorităţii Electorale Permanente au primit aviz favorabil fără amendamente, din partea parlamentarilor din Comisiile reunite de administraţie publică.

---

Actualizare - Bugetele SPP şi STS au fost avizate favorabil

Bugetul Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP) şi al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) pe acest an au fost avizate cu majoritate de voturi favorabile, potrivit avizului comun al Comisiilor de apărare din Camera Deputaţilor şi Senat.

---

Actualizare - Bugetul Ministerului Transporturilor, aviz favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul propus pentru Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii în anul 2021 a fost avizat favorabil joi, fără amendamente, în comisiile de specialitate reunite.

Senatorii şi deputaţii au avizat bugetul MTI cu 18 voturi "pentru" şi 12 "împotrivă".

La proiectul de buget pentru MTI au fost depuse 91 de amendamente, dar au fost respinse în bloc cu 18 voturi ''pentru", 10 "împotrivă" şi 3 abţineri.

---

Actualizare - Bugetul Ministerului Agriculturii a primit aviz favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) pentru anul 2021 a primit astăzi aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de specialitate din Parlament.

Senatorii şi deputaţii au avizat bugetul MADR cu 25 de voturi "pentru" şi 20 "împotrivă".

---

Actualizare - Bugetul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor a primit aviz favorabil

Bugetul Ministerului Mediului, Apelor, Pădurilor a primit, astăzi, aviz favorabil în Comisiile reunite de Mediu ale Parlamentului.

S-au întrunit 25 de voturi "pentru" şi 16 "împotrivă".

Propunerea de buget pentru Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor pentru anul 2021 este de 1,409 miliarde de lei credite bugetare, în creştere cu aproximativ 24,50% faţă de anul precedent.

---

Actualizare - Bugetul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării a primit avizat favorabil

Bugetul Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării a primit, astăzi, aviz favorabil în Comisiile parlamentare reunite pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

---

Actualizare - Bugetul Ministerului Energiei a primit aviz favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul Ministerului Energiei a primit aviz favorabil în comisiile reunite de specialitate, cu 32 voturi "pentru" şi 18 "împotrivă".

---

Actualizare - Bugetul Ministerului Economiei a primit aviz favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a primit aviz favorabil din partea Comisiilor parlamentare de specialitate reunite, cultură reunite, cu 32 de voturi pentru şi 17 împotrivă.

---

Actualizare - Bugetul CNA a fost avizat favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a primit astăzi aviz favorabil în Comisiile parlamentare reunite de cultură, cu 13 voturi "pentru" şi 7 "împotrivă".

---

Actualizare - Bugetul ICR a fost avizat favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul Institutului Cultural Român a primit astăzi aviz favorabil în Comisiile parlamentare de cultură.

S-au întrunit 13 voturi "pentru" şi 6 "împotrivă".

---

Actualizare - Bugetul Agerpres - aviz favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul Agerpres a primit aviz favorabil în Comisiile reunite de cultură ale Parlamentului, cu 13 voturi "pentru" şi 7 "împotrivă".

---

Actualizare - Bugetul SRI a fost avizat în unanimitate de comisia de specialitate

Bugetul Serviciului Român de Informaţii a fost avizat în unanimitate, astăzi, de Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, a precizat preşedintele comisiei, Ioan Chirteş.

Potrivit acestuia, bugetul este mai mic decât anul trecut, dar mulţumitor în actualele condiţii economice.

---

Actualizare - Bugetul Ministerului Educaţiei a fost avizat favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul Ministerului Educaţiei pe anul 2021 a fost avizat favorabil, astăzi, fără amendamente, de comisiile parlamentare de specialitate.

S-au întrunit 21 de voturi "pentru" şi 12 voturi "împotrivă".

"Bugetul Ministerului Educaţiei înregistrează o creştere în valoare de 244 de milioane de lei faţă de execuţia pe anul 2020. Este vorba de 39,6 miliarde lei, peste 8 miliarde euro. 535 de milioane de lei - bursele elevilor acordate de la bugetul de stat pentru prima dată'', a declarat Sorin Cîmpeanu.

---

Actualizare - Bugetul SRR a fost avizat favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) pe 2021 a primit, astăzi, aviz favorabil din partea Comisiilor parlamentare de cultură reunite, cu 12 voturi "pentru" şi 7 "împotrivă".

---

Actualizare - Bugetul TVR a fost avizat favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul TVR pe 2021 a primit, astăzi, aviz favorabil din partea Comisiilor parlamentare de cultură reunite, cu 13 voturi "pentru" şi 7 "împotrivă".

---

Actualizare - Bugetul Ministerului Culturii a fost avizat favorabil în comisiile de specialitate

Bugetul Ministerului Culturii a fost avizat favorabil, astăzi, în comisiile de specialitate ale Parlamentului, cu 12 voturi "pentru" şi 7 "împotrivă".

Bugetul propus este de 935.079.000 de lei, reprezentând o creştere de 11,71% faţă de cel de anul trecut, după cum a precizat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

---

Actualizare - Bugetul Academiei Române a fost avizat favorabil

Bugetul Academiei Române pe anul 2021 a fost avizat favorabil, joi, în Comisiile parlamentare reunite pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport.

S-au întrunit 23 de voturi "pentru" şi 11 "împotrivă".

Senatorul PNL Monica Anisie, preşedintele şedinţei comune a comisiilor, a anunţat că nu au fost depuse amendamente pentru bugetul Academiei Române.

---

Actualizare - Bugetul MAI a fost avizat favorabil de comisiile de apărare

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pe acest an a fost avizat favorabil, astăzi, Comisiile de apărare ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Bugetul propus pentru MAI pe 2021 este de 21.546.618.000 de lei.

---

Parlamentul a început dezbaterea proiectelor legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bugetele de la energie, cultura, educatie nu sunt importante. Bani aruncati in zadar. Conteaza doar bugetele de la sri, armata, spp pentru ca ne apara de rusi. Putin e foarte periculos, face afaceri cu germania ca sa le ia

    fata fraierilor dar cu banii obtinuti are un singur tel, sa atace Romania. Mandrutza, ctp, hai, toti oligofrenii la lupta! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb