CA URMARE A UNEI INVESTIŢII DE 50.000 DE EURO Farmec redeschide magazinul de pe strada Napoca din Cluj-Napoca

Ioana Dogaru
Companii / 17 noiembrie 2015

Farmec redeschide magazinul de pe strada Napoca din Cluj-Napoca

Producătorul român de cosmetice Farmec redeschide astăzi porţile magazinului de brand situat pe strada Napoca nr. 25, din localitatea Cluj-Napoca şi îşi aşteaptă clienţii într-un cadru complet reamenajat şi modernizat, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Deschiderea face parte dintr-o strategie amplă a companiei de a investi în magazinele de brand din principalele oraşe din ţară. Compania clujeană Farmec îşi propune să reamenajeze până la finalul anului 2016 toate magazinele de brand din ţară, urmând să aloce aproximativ 200.000 de euro.

Magazinul de pe strada Napoca, în care s-a investit suma de 50.000 de euro, a beneficiat de lucrări de reamenajare şi modernizare, atât în ceea ce priveşte proiectarea, lucrări de construcţii, instalaţii, securizare, cât şi design de interior. Conceptul a fost creat de aceeaşi echipă de designeri responsabilă cu realizarea tuturor magazinelor Farmec, inclusiv a Centrului de Frumuseţe, informează comunicatul de presă al companiei.

Mircea Turdean, Directorul General al companiei Farmec, a declarat: "Ne bucurăm că la mai puţin de două luni de la începerea lucrărilor de modernizare, redeschidem porţile magazinului Farmec de pe strada Napoca, unul dintre magazinele de brand din oraş cu cea mai îndelungată tradiţie".

Mircea Turdean a adăugat: "Este un spaţiu dedicat consumatorilor noştri, datorită cărora Farmec se menţine în topul celor mai apreciate şi iubite branduri româneşti. Efortul investiţional vine să confirme respectul pe care îl purtăm faţă de consumatorii noştri, cărora vrem să le oferim o experienţă cu totul specială".

Magazinul de pe strada Napoca este al treilea magazin de brand redeschis după modernizare. Doar în Cluj, compania Farmec a alocat un buget total de 430.000 de euro pentru reamanajarea magazinelor de brand din oraş.

Odată cu redeschiderea, consumatorii care vizitează noul magazin de brand se pot bucura de promoţii speciale oferite de echipa Farmec. Astfel, în perioada 17 - 22 noiembrie 2015, Farmec le oferă acestora reduceri de 15% la orice produs achiziţionat din această unitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb