Cadé - Chocolaterie et Pâtisserie Française

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 12 februarie 2008

Cadé aduce în România un concept unic, care îmbină rafinamentul ciocolatei belgiene cu deliciul patiseriei frantuzeşti. Pentru că dorim să satisfacem cele mai exigente gusturi, prezentăm ultimele tendinţe în materie de ciocolata, produsele fiind structurate în colecţii, în funcţie de sezon şi de ocazie. Reţetele prăjiturilor şi ale torturilor au fost realizate de către maestrul patiser francez al ciocolateriei Cadé, Alain Chartier, campion al lumii la Tort Glacé în anul 2006.

Cadé se adresează persoanelor cu venituri medii şi peste medie, persoanelor care au nevoie de idei noi pentru a face un cadou, persoanelor cărora le place gustul unic, rafinat şi elegant şi acelora care doresc ca cerinţele lor în materie de ciocolată să fie îndeplinite la cele mai înalte standarde de către specialiştii noştrii.

Pentru Ziua Îndrăgostiţilor, Cadé a pregătit, împreună cu un designer francez, o colecţie originală, plină de rafinament. În cutii accesorizate, în vase de cristal, în tavi de piele sau lemn, aranjamentele Cadé Amour devin cadoul ideal pentru îndrăgostiţi.

Începând cu acest an, Cadé îşi propune să acorde o atenţie deosebită decorului de vitrină. Aceasta va fi amenajată cu decoraţiuni specifice în tendinţele sezonului, având la bază un concept unic în România.

Împreună cu Villeroy & Boch, unul dintre cei mai mari producători europeni de plăci ceramice şi obiecte sanitare, a căror creativitate a fost motorul din spatele succesului timp de 250 de ani şi Moet & Chandon cel mai mare producător de şampanie din lume, Cadé a dezvoltat un design avangardist, care fură privirea oricărui trecător.

O cadă retro, cu valuri de voal şi străluciri de cristale ale sticlelor scumpe de şampanie, cu delicioase praline şi ciocolată din ultima colecţie Cadé Amour, le va aprinde apetitul pentru romantism tuturor îndrăgostiţilor.

Vă aşteptăm să descoperiţi gustul Cadé - unic, rafinat şi elegant!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb