CAMPANIE DE CROWDFUNDING A UNUI START-UP ROMÂNESC:  "Peste 18.000 de euro au fost strânşi de biblioteca de materiale MATER"

A.C.
Companii / 6 iulie 2017

 "Peste 18.000 de euro au fost strânşi de biblioteca de materiale MATER"

Un număr de 211 susţinători au donat 18.722 euro pentru realizarea primei biblioteci de materiale din ţara noastră şi Europa de Sud-Est, potrivit unui comunicat de presă.

În schimbul donaţiilor aceştia au primit diferite recompense - precum vederi semnate de echipa MATER, invitiaţii la petrecerea de lansare sau abonamente la biblioteca de materiale cu preţ redus. Un număr de nouă susţinători au ales pachetul de cofondator de 1000 euro prin care vor avea acces la toate datele privind planul business MATER şi vor putea contribui cu propria expertiză la dezvoltarea proiectului. În plus se bucură de abonament pe viaţă iar numele şi poza lor vor fi afişate în lobby-ul bibliotecii, conform sursei.

Sabina Baciu, project manager MATER a declarat: "Suntem foarte mândri că suntem start-up-ul cu cea mai mare campanie de crowdfunding pe o platformă românească. Proiectul are astfel parte de cea mai importantă validare - din partea profesioniştilor în industrii creative, care vor fi şi utilizatorii MATER. Succesul acestei campanii ne face să fim şi mai entuziaşti şi motivaţi să deschidem MATER - aşa că vă aşteptăm în octombrie la deschidere!".

Tamina Lolev, arhitect, co-fondator MATER a precizat: " Echipa MATER lucrează din decembrie 2016 la amenajarea spaţiului de 1000m2. Fosta hală industrială transformată va cuprinde biblioteca, o sală de evenimente şi un spaţiu de co-working dedicat comunităţilor creative, în mod special arhitecţi şi designeri. Biblioteca va deveni un landmark în Bucureşti şi în regiune atât pentru profesionişti, cât şi pentru mediul academic".

Potrivit sursei citate, suma strânsă în campanie va fi folosită pentru realizarea celor 30 de module de expunere a materialelor din bibliotecă. La MATER vor fi expuse mii de mostre de materiale cu aplicaţii diverse: arhitectură, amenajare interioară, design de produs sau vestimentar, producţie publicitară sau construcţii.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb