CAMPANIE ORGANIZATĂ CU ANPCPPS ROMÂNIA - INFOCONS  MasterCard oferă premii în valoare de peste 1,7 milioane lei celor care plătesc cu cardul

Elena Deacu
Comunicate de presă / 28 aprilie 2015

MasterCard oferă premii în valoare de peste 1,7 milioane lei celor care plătesc cu cardul

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România - InfoCons (ANPCPPS România - InfoCons) şi MasterCard lansează Campania "Cere bonul fiscal! Plăteşte cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!", în cadrul căreia vor fi acordate premii în valoare de peste 1,7 milioane de lei.

În perioada 1 mai - 31 decembrie 2015, toate plăţile realizate la comercianţi pe teritoriul României cu cardurile MasterCard şi Maestro vor fi înscrise automat la extragere, iar fiecare tranzacţie cu carduri contactless va intra cu şanse duble în tragerea la sorţi. Astfel, lunar, vor fi acordate 300 premii de câte 500 lei, precum şi 10 premii de câte 5.000 lei (premiile sunt în valoare netă, taxele fiind acoperite). În plus, vor avea loc două extrageri cu trei premii a câte 15.000 lei, iar de Crăciun va avea loc o extragere specială, în cadrul căreia vor fi acordate şase premii în valoare de câte 15.000 lei.

"Cere Bonul Fiscal! este o campanie începută în urmă cu şapte ani, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare în rândul consumatorilor asupra faptului că bonul fiscal înseamnă fiscalizare, produse sigure şi posibilitatea de a face o sesizare eficientă. Plata cu cardul aduce un plus acestei campanii, întrucât consumatorul obţine toate aceste beneficii direct, doar plătind cu cardul, în condiţiile în care comisionul aferent tranzacţiei este zero. Susţinem plata cu cardul pentru un produs sigur, necontrafacut şi pentru faptul că, astfel, consumatorul obţine dovada tranzacţiei pentru garanţia produselor. Credem că este important, ca cetăţeni europeni, să conştientizăm aceste beneficii şi să adoptăm o 9atitudine", a declarat Sorin Mierlea, Preşedinte ANPCPPS România - InfoCons.

"Plăţile cu cardul reprezintă o normalitate în ţările dezvoltate, fiind preferate datorită beneficiilor precum uşurinţa cu care se realizează, economia de timp şi siguranţa tranzacţiilor, având de asemenea un impact semnificativ asupra reducerii economiei nefiscalizate. În România, ponderea plăţilor cu cardul în totalul plăţilor este, însă, de numai 4,4%, în timp ce media UE este de peste trei ori mai mare. Această campanie este modul prin care MasterCard contribuie la albirea economiei în România, explicându-le posesorilor de carduri care sunt beneficiile utilizării lor la comercianţi şi recompensându-i pentru plata cu cardul", a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.

Concursul face parte dintr-o campanie amplă desfăşurată de ANPCPPS România - InfoCons şi MasterCard, "Cere bonul fiscal! Plăteşte cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!", pentru creşterea gradului de conştientizare a cetăţenilor în ceea ce priveşte beneficiile plăţii cu cardul şi solicitarea bonului fiscal pentru un produs sigur. Campania beneficiază de sprijinul Secretariatului General al Guvernului, al Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, al Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală, al Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori, al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării şi al Jandarmeriei Române.

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România - InfoCons este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor - membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

MasterCard este o companie de tehnologie în industria globală de plăţi, cu o reţea în peste 210 ţări şi teritorii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb