Canon Europe lansează un nou scanner pentru reţea

F.A.
Comunicate de presă / 9 septembrie 2013

Canon Europe lansează imageFORMULA ScanFront 330, un scanner pentru reţea, creat pentru capturi de date specifice sau pentru tranzacţii, ce permite partenerilor să creeze aplicaţii personalizate şi conectivitate cu sistemele back-end, conform unui comunicat trimis redacţiei.

În modul "aplicaţii web", imageFORMULA ScanFront 330 se conectează direct la serverul clientului, unde o aplicaţie personalizată dezvoltată de un partener Canon defineşte modul în care documentul va fi procesat mai departe. Potrivit companiei. acest avantaj oferă partenerilor oportunităţi versatile de a transforma distribuţia documentelor şi fluxurile de procesare, mai ales în sediile corporaţiilor, în birouri descentralizate şi în centru de relaţii cu clienţii.

"Dezvoltatorii vor beneficia, de asemenea, de toate funcţiile scannerului, inclusiv transferul de date meta în format CSV sau XML odată cu fişierele de tip imagine, atunci când creează noi fluxuri de integrare a datelor în procesele de administrare a documentelor existente. De exemplu, integrarea unor informaţii precum numele echipamentului, numele utilizatorului, data scanării, sau orice alte date personalizabile în fluxul de lucru pot fi utile clienţilor în căutarea fişierelor şi în cazul unui audit", se mai arată în comunicat.

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director, Canon Europe, a declarat: "Potrivit cercetării noastre Office Insights 2013, peste jumătate dintre respondenţi şi-ar dori să poată personaliza funcţiile echipamentului de birou pe care-l folosesc, iar două treimi apreciază captarea automată şi procesarea documentelor scanate. Noul imageFORMULA ScanFront 330 îi ajută pe parteneri să îndeplinească aceste cereri ale consumatorilor prin platforma de dezvoltare (SDK) ce le permite să creeze aplicaţii personalizate, ce oferă clienţilor noi moduri de integrare a informaţiilor din documente în fluxurile lor de lucru".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb