Cargill susţine proiectul "Puncte de prim ajutor în comunităţi izolate"

F. A.
Comunicate de presă / 29 mai 2013

Cargill susţine proiectul Crucii Roşii Române, "Puncte de prim ajutor în zone izolate", cu o donaţie de 4500 dolari, potrivit unui comunicat de presă.

Fondurile vor fi utilizate pentru înfiinţarea şi funcţionarea timp de 1 an a unui punct de prim ajutor în comuna Tătărăştii de Jos din judeţul Teleorman - localitate situată la 47 de km de primul serviciu medical, unde ambulanţa ajunge după 1 oră şi 5 minute de la solicitarea intervenţiei.

Proiectul "Puncte de prim ajutor" în zone izolate a fost lansat de Crucea Roşie Română la Gala Crucii Roşii din 23 septembrie 2012 şi se adresează comunităţilor izolate din mediul rural care nu dispun de servicii medicale permanente, iar serviciul de ambulanţă se află la distanţă. În aceste sate izolate, în cazul producerii unui accident sau al acutizării unei boli cronice, au loc foarte multe tragedii până la sosirea ambulanţei.

Mihaela Geoană, preşedintele Crucii Roşii Române, a declarat: "40% din populaţia României locuieşte în sate. La unele dintre ele ajungi în câteva ore de mers cu maşina. Pentru satele izolate, unde nu există servicii medicale permanente, timpul până la sosirea serviciilor medicale de urgenţă este o chestiune de viaţă şi de moarte. Fiecare punct de prim ajutor înfiinţat în zone izolate înseamnă salvarea unor vieţi. O acţiune rapidă cu aplicarea tehnicilor de prim ajutor adecvate şi corecte în primele minute, critice, de la producerea unui accident sau apariţia unei situaţii de urgenţă, poate salva vieţi. Mulţumim Cargill pentru susţinerea unei cauze atât de valoroase!".

Cargill este prezentă în România din 1996, când a fost înfiinţată societatea Cargill Agricultura SRL. În prezent, Cargill îşi derulează afacerile în România prin intermediul mai multor entităţi juridice, având un număr total de aproximativ 900 de angajaţi. Cargill desfăşoară în România activităţi de comercializare şi depozitare a cerealelor şi seminţelor oleaginoase, comercializare a produselor de înfiinţare a recoltelor (inputuri agricole) şi producţie şi comercializare de nutreţuri combinate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb