"Casa Noastră" a înregistrat în anul 2007 o cifră de afaceri de 22 milioane euro

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 11 martie 2008

Compania Casa Noastră, cel mai mare producător de sisteme de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant din România, a înregistrat în 2007 o cifră de afaceri de 22 milioane euro, reprezentând o creştere de cca 80% faţă de anul 2006, când cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la valoarea de 12,3 milioane euro. Pentru anul 2008, compania estimează o cifră de afaceri de 33 milioane euro, în creştere cu 50% faţă de 2007. De asemenea, compania şi-a propus creşterea numărului de angajaţi şi extinderea reţelei de distribuţie la 95 de magazine de prezentare. Casa Noastră dis­pune în acest moment de o reţea de 72 de magazine - 49 de magazine proprii şi 23 de magazine ale distribuitorilor autorizaţi - în 37 de oraşe din ţară, printre care: Bucureşti, Braşov, Craiova, Constanţa, Piteşti, Rm-Vâlcea, Sibiu, Timişoara etc.

Ca urmare a unui proiect investiţional de peste 45 de milioane euro derulat pe o suprafaţă de teren de 170.000 mp situată în localitatea Pieleşti, la 5 km de oraşul Craiova, compania va dezvolta, până la finalul anului 2010, una dintre cele mai mari capacităţi de producţie de sisteme de ferestre şi uşi termoizolante din PVC din Sud-Estul Europei.

Investiţia constă în construcţia a patru noi hale de producţie, două pentru sisteme de uşi şi ferestre din PVC cu o suprafaţă totală de 11.700 mp şi două hale destinate producţiei de geam termoizolant şi sticle speciale cu o suprafaţă totală de 11.500 mp. Investiţia include şi achiziţionarea de noi utilaje pentru cele patru hale, construcţia unor spaţii de depozitare şi operaţiuni conexe cu o suprafaţă totală de 7.000 mp, precum şi construcţia unui sediu administrativ, un bloc de birouri P+4 cu o suprafaţă totală de 3.600 mp. În urma finalizării planului inves­tiţional propus, compania va dezvolta o capacitate de producţie de circa 3.000 de ferestre şi uşi pe zi.

Compania are în prezent un număr de 715 angajaţi, urmând ca după finalizarea planului investiţional propus numărul de angajaţi să crească până la circa 1.700.

Compania Casa Noastră a fost înfiinţată în anul 1995, are capital în totalitate românesc, iar prin intermediul echipei sale de profesionişti şi prin calitatea lucrărilor s-a impus ca punct de referinţă pe piaţa de profil din România. De asemenea, compania are peste 230.000 de clienţi, persoane fizice şi juridice.

Principalii parteneri ai companiei sunt: Veka AG Germania - furnizor de profile PVC, Roto Frank AG Germania - furnizor de feronerie şi Guardian SUA - furnizor de sticlă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb