Cătălin Drulă: "PNL a distrus Poliţia Română"

V.S.
Politică / 8 septembrie 2023

Cătălin Drulă: "PNL a distrus Poliţia Română"

Cătălin Drulă, preşedintele USR, anunţă vineri chemarea lui Cătălin Predoiu în Parlament, la Ora Guvernului, acesta acuzând PNL că a distrus Poliţia Română, liberalii conducând Ministerul de Interne de aproape patru ani, potrivit News.ro.

"PNL a distrus Poliţia Română în 1.404 zile. Da, PNL conduce Ministerul de Interne de aproape patru ani. Rezultatele? Poliţia Română a ajuns în cea mai jalnică stare. Un poliţist din Braşov a fost prins cu un kilogram de cocaină. La 2 Mai poliţiştii au lăsat un tânăr drogat să plece pentru a ucide. Sunt doar două cazuri dintr-o serie interminabilă care a indignat România", spune preşedintele USR.

Cătălin Drulă precizează că USR îl cheamă în Parlament, la Ora Guvernului, pe Cătălin Predoiu, ministrul de Interne. "Îi poate aduce şi pe Lucian Bode şi Bogdan Despescu cu el. Să explice cu toţii cum au distrus Poliţia Română. Să spună de ce, timp de aproape patru ani, au uitat de reformă, dar au fost mai preocupaţi de pensiile speciale, de privilegiile unor securişti şi de cumpărat BMW-uri de la apropiaţii lui Klaus Iohannis. Avem nevoie de o reformă reală a Poliţiei. Dar asta nu poate fi făcută cu Predoiu, Bode sau Despescu", mai spune Drulă.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Cu ajutorul vostru

    O repara Drula.

    Politia este distrusa de mult timp. Undeva in anii 2006-2008 sectoristul din zona Hala Traian din sectorul 3 dadea mana pe strada cu sutul de portofele care activa exact in zona lui de supraveghere.

    Macar acum asigura protectia pe fata. Dar rmanii tot nu vad.

    Aceasta campanie care pretinde politiei sa ia masuri dure , sa sanctioneze (cu cifre de plan la amenzi !) care a inceput acum 2 ani cu pretextul pandemiei are radacina in modificarile de legislatie trecute prin Parlament . Foarte multe din aceste modificari au fost propuse de parlamentarii USR ,probabil pentru a arata initiativa si implicare . Insa se intimpla ca pe teren ,presati de superiori de sus in jos si atacati sau amenintati de mafioti (de jos in sus) , agentii de teren s au orientat catre amendarea cetatenilor obisnuiti ,vanand mici scapari sau greseli conjuncturale . Ca acolo in strada ,e de preferat sa nu superi clanurile romme sau mafioti care se convoaca in direct pe facebook ca sa bata ,intimideze sau ...mai rau . Si asta nu are de a face neaparat cu PNL ,sau mai bine zis ,numai in masura in care PNL a participat in acest proces care ,da , distruge politia si tinde sa transforme societatea romaneasca intr un fel de Mexic.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb