Cătălina Ştefănescu, în SUA; ca reprezentant al TSD, va face campanie pentru Hillary Clinton

Mina Irina
Politică / 31 august 2016

Deputatul PSD Cătălina Ştefănescu va participa, în perioada 1 - 6 septembrie, la o tabără electorală de tineret în SUA, ca reprezentant al Tineretului Social Democrat (TSD) în campania prezidenţială a candidatului democrat Hillary Clinton., potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei.

"În contextul alegerilor prezidenţiale din 8 noiembrie, Cătălina Ştefănescu, deputat în Parlamentul României, va reprezenta TSD în SUA în perioada 1 - 6 septembrie 2016, pentru a participa la o tabără electorală de tineret organizată de Partidul Socialiştilor Europeni (PES), Uniunea Internaţională a Tineretului Socialist (YUSI), Tinerii Socialişti Europeni (YES) şi Modern Actions Strategies. Tabăra politică le va oferi participanţilor oportunitatea de a se familiariza cu temele susţinute de democraţi în alegerile prezidenţiale, dar şi de a cunoaşte în detaliu modul în care tehnologia este folosită de democraţi pentru a-i motiva pe tineri să se implice şi să voteze", se arată în comunicat.

Ştefănescu, alături de colegii săi din Internaţionala Socialistă, va face campanie pentru Hillary Clinton "într-unul dintre statele decisive pentru soarta alegerilor prezidenţiale americane - Ohio".

"Ne bucurăm că avem ocazia să susţinem printr-un reprezentant al Tineretului Social Democrat o campanie prezidenţială în ale cărei valori ne regăsim. Hillary Clinton este un exemplu despre cum trebuie slujit binele public de-a lungul unei întregi cariere. În plus, învăţăm de la cei mai buni cum pot fi tinerii motivaţi să se implice în viaţa politică şi să participe la vot. Mizăm pe experienţa partenerilor americani pentru a-i convinge şi pe tinerii din România să fie mai activi politic. Foarte mulţi tineri se vor afla pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din acest an şi sperăm ca acesta să fie un motiv suplimentar pentru a avea o prezenţă cât mai mare la vot a celor între 18 - 35 ani", a afirmat Gabriel Petrea, preşedintele TSD, citat în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Acum cand mamica a pierdut locul de sef trebuie sa se zbata de una singura? Nu a reusit mai nimic in Romania dar va reusi in SUA? Mare-i gradina Domnului. Sper sa mearga pe banii PSD-ului sau ai lui Sova acolo si nu pe banii contribuabilului roman.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb