Catinvest aduce Bebe Tei şi Farmacia Tei pentru prima dată în Craiova şi consolidează poziţia ElectroPutere Mall

T.B.
Companii / 18 ianuarie

Catinvest aduce Bebe Tei şi Farmacia Tei pentru prima dată în Craiova şi consolidează poziţia ElectroPutere Mall

Grupul francez de real estate Catinvest îşi completează mixul de retail şi aduce brandurile Bebe Tei şi Farmacia Tei pentru prima dată în Craiova, se arată într-un comunicat al Catinvest, remis redacţiei. În prezent, grupul francez oferă acces la peste 200 de mărci de top din retail, modă, produse alimentare şi divertisment, transmite sursa.

Bebe Tei şi Farmacia Tei vor fi deschise în vara acestui an în ElectroPutere Mall, vor ocupa o suprafaţă de aproximativ 2.400 de metri pătraţi şi vor comercializa peste 60.000 de produse din toate categoriile de interes, de la dermato-cosmetice şi cosmetice, puericultură mică şi mare, îngrijire mama şi bebe, alimentaţie sănătoasă, jucării, medicamente cu şi fără reţetă medicală şi până la produse veterinare, se mai arată în comunicat.

Conform sursei citate "Ne-am propus ca în fiecare an să avem câte trei deschideri în provincie şi ne bucurăm că din vară vom fi prezenţi cu conceptul nostru şi în Craiova, în ElectroPutere Mall. Este o deschidere importantă în strategia noastră de extindere, şi suntem convinşi că Bebe Tei şi Farmacia Tei vor avea un impact pozitiv în rândul clienţilor centrului comercial", a declarat Roxana Maftei, fondatoarea Farmacia Tei.

Printre mărcile sonore şi cu prezenţă exclusivă în ElectroPutere Mall se numără Mango, Musette, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Calzedonia, BSB, Intersport sau C&A, transmite sursa menţionată.

Potrivit comunicatului "Succesul ElectroPutere Mall creşte cu fiecare nouă deschidere, iar prezenţa brandurilor Bebe Tei şi Farmacia Tei în premieră în Craiova, este un moment mult aşteptat. Vrem să fim locul în care se găseşte orice produs, echipament sau accesoriu pentru fiecare membru al familiei. În prezent, cu peste 200 de magazine, clienţii noştri găsesc la ElectroPutere Mall o ofertă completă şi cele mai bune branduri din domeniul modei, sportului, echipamentelor pentru casă, restaurantelor şi divertismentului. Suntem recunoscători partenerilor noştri pentru încredere şi ne asigurăm că o merităm investind continuu în extinderea şi dezvoltarea acestei zone comerciale şi consolidându-ne poziţia de lider în regiune", a declarat Bertrand Catteau, CEO al Catinvest Group.

De la achiziţia sa din 2016, Catinvest a dublat dimensiunea ElectroPutere Parc şi continuă să investească în dezvoltarea şi extinderea acestuia. Astfel, până la sfârşitul lui 2025, ElectroPutere Parc va avea în jur de 99.000 de metri pătraţi destinaţi activităţii de retail, 25.000 de metri pătraţi vor fi destinaţi birourilor clasa A, iar pasul concret făcut de Catinvest în direcţia coagulării unui autentic centru urban cu clădiri mixte este viitorul apart-hotel de lux cu 60 de apartamente. Bugetul total de investiţii depăşeşte 60 de milioane de euro în următorii doi ani, informează compania.

Grupul francez de real estate Catinvest, care deţine şi administrează ElectroPutere Parc, are în portofoliu alte câteva centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea şi Cora Pantelimon din Bucureşti şi Carrefour TOM din Constanţa -, precum şi din Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta şi Tesco Borska Pole din Plzen, potrivit comunicatului. Catinvest activează, totodată, şi pe piaţa rezidenţială şi comercială din Franţa. În total, Catinvest deţine şi administrează peste 525.000 de metri pătraţi de spaţii în Franţa şi în Europa de Est, transmite compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb