Check Point facilitează autentificarea accesului de la distanţă

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 octombrie 2008

DynamicID - prima soluţie care oferă coduri de acces prin SMS fără a fi nevoie de un server dedicat

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea unei noi tehnologii de autentificare care îmbunătăţeşte dispozitivele mobile pentru a creşte siguranţa reţelelor companiilor. În timp ce alte soluţii necesită mai multe procese, Check Point DynamicID este prima soluţie care trimite, sub forma unui mesaj text, informaţiile de autentificare ale angajatului direct pe telefonul mobil sau pe un alt dispozitiv mobil. DynamicID simplifică managementul accesului de la distanţă atât pentru administratori, cât şi pentru utilizatorii dispozitivelor mobile, prin eliminarea cardurilor şi a stickurilor de autentificare.

Check Point DynamicID face pentru companii instalarea şi managementul Serviciului de Mesagerie Scurtă (SMS) pe baza parolelor unice (OTP) ca parte a autentificării duble mai simple şi la un mai bun raport calitate-preţ. În schimbul instalării unui server dedicat care să genereze parole aleatorii şi a folosirii unui serviciu mobil care să transmită aceste parole prin SMS, DynamicID integrează aceste funcţionalităţi într-o singură soluţie.

"Prin folosirea parolelor aleatorii care sunt valabile pentru o anumită perioadă de timp, companiile adaugă încă un nivel de securitate la reţeaua lor", a declarat Dr. Dorit Dor, vicepreşedinte pentru produse, Check Point. "Prin intermediul DynamicID, clienţii primesc pe telefonul mobil informaţiile pentru autentificare, fără a mai fi nevoie de un server dedicat. În acest fel se elimină necesitatea cardurilor sau a stickurilor care sunt uşor de pierdut sau de rătăcit", a completat Dorit Dor.

De asemenea, DynamicID oferă companiilor o cale mult mai simplă de a se supune standardelor, cum ar fi cele de securitate pentru industria de plată pe bază de card (PCI), care necesită autentificare dublă. O parolă unică (OTP) transmisă prin DynamicID expiră odată ce a fost folosită sau după o anumită perioadă stabilită de către administrator. DynamicID include gateway-urile pentru acces securizat de la distanţă Check Point Connectra NGX R66.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb